- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexc
csendes tag
Szia
Igen én is eddig jutottam,hogy elméletileg jó hozzá. Csak az érdekelt volna, hogy van e valaki aki már cserélt ilyet , és tutira tudja ,hogy jó e bele. Feleslegesen nem akarom megrendelni. Kérdeztem az aliexpressen a kínait de ő se tudja.
Láttam, hogy kétféle kijelző van ,már kinéztem egy olyan eladót amelyik ad hozzá hosszabbító kábelt is. Hungaro Flotta kft a hivatalos szervize ott 18900 ft cserélnék ki a kijelzőt. Annyiért már majdnem veszek egy másikat. Köszönöm a segítséget. -
84251
csendes tag
Szia,
Elvileg jó, de arra figyelj, hogy az ulefone-t két felé kijelzővel szerelték: rövid kábelessel és hosszú kabelessel.
Ezt pl aliexpressen az eladók is kiírjak.Van alin olyan kijelző (ulefone s8 pro-hoz) , ami rövidkábeles, és külön lehet venni hozzá kábel hosszabbítót. Ez tűnik a legjobb vételnek, ha megpróbálkoznál a cserével.
-
Kampó
senior tag
hardverben és küllemben eléggé hasonló de ebben van 4g
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/ulefone/s8-pro-p382448979/?gclid=EAIaIQobChMIyP3OjY2P2wIVC2cZCh0ucwEnEAAYASAAEgJlMfD_BwE -
MMária
újonc
Sziasztok❗Nekem is próblémám van a Navon Infinity készülékkel sajnos, a mobil netet hogy kapcsolodjon, majdnem minden nap újra kell inditsam a telefont,meg a közösségi oldalon feltett videók többségénél elszineződik a készülék, vagyis a videó nézhetetlen.Természetesen visszavidtem a Media Markba, elküldték szervízbe,visszakaptam 3 hét múlva,hogy a készülék javítva,beállítva ,tesztelve, de a helyzet ugyanaz mint szervíz előtt. Irtam a Navon -nak is, de válaszra se méltattak.
-
ajax1966
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete használom a telefont. Egy-két apró hibát tekintve tökéletesen működik. A mobil net néha csak újrainditás után indult el. A sebessége a 3G miatt nem a leggyorsabb, de nekem ennyi is elég. Wifi, bluetooth tökéletesen működik - eddig kipróbált eszközöket azonnal felismerte. Smart tévékkel is nagyon jól kommunikál /LG, Samsung/. LG tévénél tökéletesen helyettesíti a Magic Remote távirányítót. Ujjlenyomat olvasó is tökéletes. Nekem az aksi kb. 2-3 napig bírja. A kamerát még nem igazán tudtam kipróbálni, de kevés fénynél azért elég zajosak a képek, de ettől az árkategóriától azt hiszem ennél több nem nagyon várható.
A programok akadozás nélkül futnak. A 2giga RAM mellett ezzel nem is lehetnek problémák. Persze minél több app kerül a telóra a 2giga is el fog fogyni. Ezért nem árt használni a takarító programot. Játékokról nem tudok nyilatkozni, nincs a gépen egy sem. -
nicktelen
csendes tag
Én is szemezek a telefonnal. Mik a tapasztalatok?
-
ajax1966
csendes tag
válasz
Deisler007 #5 üzenetére
Sziasztok!
Én is most vettem egy Navon Infinityt. Tényleg kevés róla a neten található infó. Ellenben ma megtaláltam
az eredetijét. Ulefone S8 és az S8Pro keveréke http://ulefone.com/products/s8/spec.html - http://ulefone.com/products/s8pro/spec.html/. A Navon facebook oldalán lévő képek is megegyeznek az Ulefone oldalán lévőkkel. Még a nagyon keresett tokról is van kép /itt van egy-két link/:
https://www.aliexpress.com/item/ASTUBIA-Case-For-Ulefone-S8-Case-For-Ulefone-S8-Pro-Cover-Silicon-Cat-Flower-Painted-Capa/32841958389.html?
https://www.aliexpress.com/item/Hacrin-for-Ulefone-S8-Phone-Case-New-Arrival-Anti-Dust-Anti-splotches-Soft-TPU-Ultra-Slim/32832103326.html?
Fólia: https://www.aliexpress.com/item/hacrin-Ulefone-S8-Pro-Tempered-Glass-5-3-9H-Premium-Screen-Protector-Film-For-Ulefone-S8/32836354265.html?
Aksi :https://www.aliexpress.com/item/Original-Ulefone-S8-3000mAh-Li-ion-Battery-For-Ulefone-S8-Pro-Smart-Mobile-Phone-Inbuilt-Replacement/32826821478.html? -
Deisler007
újonc
Sziasztok!
Van itt valaki, aki esetleg tapasztalta rajtam kívül azt, hogy elképesztően rossz a wi-fi Huawei Mate 9 telefonokon? Konkrétan csak akkor működik, ha közvetlenül a router mellett van a telefon. Ugyanezen helyeken más telefonokkal nem tapasztaltam ugyanezt.
Köszi!
-
talost89
újonc
Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy mi a vélemény / tapasztalat ezzel a mobillal kapcsolatban.
-
SaabExt
újonc
Szia! Honnan rendelted a telefont? Mi a páromnak a Media Markt-ban vettük, és semmi ilyesmit nem tapasztaltunk azóta sem. Megvan a teljes háttértár, és nem dobál semmi reklámot. Lehet, hogy te valamilyen bemutató készüléket kaptál, amit már sokan össze nyomkodtak, telepítgettek rá minden hülyeséget, és ezért csinál ilyeneket. Jobban járnál, ha csinálnál egy gyári visszaállítást, az törölni fog minden NEM gyárilag telepített alkalmazást. Ez talán megoldja a reklám gondodat.
A hiányzó tárhely kérdés.. A Play áruház tele van hasznos kis alkalmazásokkal, amik megkeresik neked a "szemét"-nek titulált fájlokat, és ki tudod vele őket takarítani. Illetve a bizonyos méretnél nagyobbakat is megkeresik (általában 3 MB-nál nagyobbakat), és tudod őket törölni. Én a Droid Optimizer-t használom, kb havonta egyszer. Legfeljebb, mert ha nem töltögetsz le minden féle dolgot, akkor gyakrabban felesleges. -
Wica
újonc
válasz
Taurus1047 #1 üzenetére
Szia! Ma meg érkezett az én infinitym is. Nagyon izgulva raktam össze. Most este rakom bele a sim kártyákat. De van egy furcsa dolog, s érdekelne hogy te tapasztaltad-e. A telefon használat közben fel ugranak reklámok. Olyanok ami az alkalmazásoknál fordul elő. De a gyárilag feltett böngészőn nincsenek reklámok. Vagy ha a telefonon épp beállítom a hátteret akkor is felugrott a reklám (most is egy cipő reklám ugrott fel). Miért lehet ez?
Elég amatőr vagyok, s nem értek annyira a telefonok agyához.(Nőből vagyok :-p )
Örülnék ha meg osztanád a véleményed s hogy te mit tapasztaltál? Ja és nem értem hogy 16gb mikor csak 2 gb a belső tárhely :-(
Köszi!!!_ -
Taurus1047
csendes tag
Sziasztok!
Azért nyitottam eme témát mert a napokban vettem a témában említett telefont, de sehol sem találok az dobozon lévő információn kívűl többet. Sem teszt sem egyéb dokumentum formájában. (se youtube. se fórumok) Ez az első androidos mobilom, előtte Nokia Lumia 520 szolgált. Ahhoz képest ez ég és föld, pozitív értelemben. Mivel a telóról szeretnék sokat tudni, (gyártó története stb....) no meg az androidról mint platformról, ezért gondoltam írok ide hogy segítsétek a kezdőt. Hallottam olyat hogy kell illetve nem kell vírusírtó android alá. Most akkor kell vagy nem? Én max a face üzeneteket nézem meg youtube videót azt is ritkán mert arra ott a PC. Akinek ismeretlen volna a készülék annak ide mellékelem a specifikációit.
SPECIFIKÁCIÓK
Alapjellemzők:
Hálózat: 2G, 3G
Operációs rendszer: Android 7.0 Nougat
NAVON Infinity telefon típusa: Teljes érintőképernyős
QWERTY billentyűzet: Csak virtuális
Processzor: Quad-Core 1,3 GHz, MT6580
Kijelző:Kijelző típusa: IPS
Felbontás, színmélység: 1280 x 720 pixel, 16 millió színű
Méret: 5,3" 2,5D
Teljes érintőképernyő: Igen
Méretek:146.4 x 72.2 x 9.2 mm
Kamera:Elsődleges kamera: 13MP DUAL
Másodlagos kamera: 5MP
Vaku: Igen
Autofókusz/ Képstabilizátor: Igen / Nem
Digitális zoom: 5X
Sorozat felvétel/ HDR: Igen
Memória:Belső/ külső (microSD) memória: 16GB / 128GB
RAM memória: 2GB
Hálózat:GSM:1900/1800/850/900 (GSM :B2/3/5/8) WADMA:2100/900 (WCDMA : B1/8)
Adatátvitel:Bluetooth: Igen, BT 4.0
USB micro: USB 2.0
WIFI: 802.11 b/g/n
NFC: Nincs
PC szinkronizálás: Igen
HSPA+ DL42.2Mbps/UL11.5MbpsGPRS; EDGE(DL & UL)
Wi-Fi Direct
BT4.1 LE
Miracast
Csatlakozók
Micro USB
3.5mm Audio Jack
Egyéb funkciók:SIM db, típus ***: 2db, MicroSIM
MP3-lejátszó: Igen
FM-rádió: Igen
Értesítés LED: Igen
Accelerometer / elfordulás érz.: Van
GPS: Igen
Töltő típusa: microUSB 2.0
Extra: Ujjlenyomat olvasó, fémváz, G-szenzor, Fényérzékelő, Közelség érzékelő
MultimédiaVideo Player/Recorder
Audio Player
Akkumulátor:Típus: Li-ion, 2850 mAh
Szín:Fekete
Illetve ha tudtok jól működő fotó szoftvert azt megköszönném.
Ha van hasonló téma már akkor bocss, de a kereső nem adott találatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest