- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobista
tag
talán elolvassa valaki...
Most töltöttem még csak le, de már is kérdéseim vannak. Az komoly, hogy nem tudok ékezetes karaktereket bevinni, és ezért le is mondhatok arrol, hogy ilyen helyre navigáljam magam? Idáig gyakorlatilag csak szegedet sikerült megtaláltatnom vele, a közeli 6ezres kisvárost nem. (a google earth az 1000 alatti kis falukat is megtalálja) Arról nem is beszélve, hogy nem sikerült olyan szegedi utcanevet megadnom neki amit megtalált volna! Ez így azért nagyon gáz! Nem sajnáltam volna rá az adatforgalmat, ha jó lett volna akkor még egy korrekt havidíjat is fizettem volna érte, de így...! Gyakorlatilag használhatatlan! Illetve ezt én magam sem akarom elhinni, és pont ezért írok ide, mert lehet, hogy csak én vagyok az ökör.
Szóval van valaki aki elégedetten használja? -
dobista
tag
Sziasztok!
Egy sos válaszra lenne szükségem!
Honnan tudom letölteni ezt a programot wapról? Szinte azonnal kellene, és csak telefonon keresztül tudnám letölteni, a számítógéppel most nem tudom összekötni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Battlefield 6
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Qi2 vezeték nélküli tripla töltő
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest