- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
noPublicFG #26 üzenetére
Én lekopogom...S22 Ultránál eddig semmi hiba (bár reflexből csináltam az első használat előtt egy wipe dalvik cache-t).
A készenlétben pedig mintha kevesebbet is csipegetne mint eddig.
-
svbela
csendes tag
A54 5G frissítés uán az AOD külön beállítási lehetőségei eltüntek. Részben a zárolt képernyő beállításait veszi át.
-
-
jeni
félisten
válasz
MikeWazowski #31 üzenetére
Már csak az asszonnyak kell szólnom,hogy nem nyúlka piszka a frissítő gomb.....
Egyelőre elzárva van tőle a teló. -
janeszgol
félisten
Csak a szokasos Samsung minosegu frissites. Szolok Mari nenjenek Mezoturra, hogy csinaljon egy wipe cache-t. (A kest mar elvajpolta csirkefarhatra.)
-
MikeWazowski
veterán
válasz
noPublicFG #26 üzenetére
Csinálj egy Wipe Cache-t. Hátha.
-
TODI1111
veterán
válasz
noPublicFG #26 üzenetére
Akkor azt mondod a 48 órából 8 lett?
-
-
Gábor-KJ
őstag
Halottnak a csók...
-
TODI1111
veterán
Elméletileg [júliusban] tanul meg magyarul a samsung AI.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
Hetente 3 4 alkalommal biztosan. Nem mondom h vilagmegvalto, de munkában jól tud jönni.
-
Peterson_
addikt
válasz
A weboldalak összefoglalása szerintem például tök jó funkció.
Teszteltem, teljesen jól működik.Az AI képszerkesztés is egész jó, az alap szerkesztési funkciókoknál többször ezeket sem fogom használni, de legalább van
-
Peterson_
addikt
válasz
Csocsesz75 #12 üzenetére
Látom, közben megválaszolták.
Én sem nagyon értem, de legalább házon belül vannak modulok, amivel jobban bele tud mászni, aki bele akar.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Inkább arra gondolnék, hogy akkor használja, amikor kell... lehet egy hónapba egyszer, másikba meg többször.
-
jeni
félisten
válasz
Gondolom lesz hozzá magyar nyelvi kiadás a későbbiek folyamán.
Napokban kaptam vissza a márkaszervizből az S22 telómat Android 14-el. Tegnap néztem a frissítést és már feltehető az 6.1. Gyorsan helyre tette a gyártó a korábbi hibás OneUI 6.1-t. Kivárom,hogy a többség meg lesz-e vele elégedve? Ha igen akkor én is felteszem. Bár az asszonyé lesz amúgy is de ha angolos marad akkor kicsit gáz lesz nála. Sosem tanult idegen nyelvet.
Kereshetek helyette másik telót. Kérdés melyiket? -
Kíváncsi vagyok, hogy az új AI funkciókat két napnál tovább ki használja, pláne, hogy nem tud magyarul.
-
janeszgol
félisten
válasz
Csocsesz75 #12 üzenetére
Mert a Samsung ilyen butus. Legalabb az also vonal kikapcsolasa lenne egyszerubb a Goodlock-ban, es ne kelljen visszamenni a telo beallitasaiba.
Csak egy billenokapcsolo "kikapcsolja az also baszt" es ennyi. De nem, varialni kell.Eppen a Samsung, a Microsoft, na meg ugy altalaban latva a programozokat regen nem voltak ennyire igenytelenek. Most a Samsung siman elvett egy navigacios lehetoseget (harom vonal), mert a helyere tett egy masik funkciot.
-
TODI1111
veterán
válasz
Csocsesz75 #10 üzenetére
Amikor itt bekapcsolod a funkciót akkor a készülék saját beállításainál már meg kellene, hogy jelenjen a lehetőség. Nekem S24 ultrám van, de szerintem minden samsungon így működik.
Beállítások - Kijelző - Navigációs sáv - Ujjhúzásos mozdulatok/Egyébb opciók - Segítség a kézmozdulatokhoz.
-
Csocsesz75
őstag
-
TODI1111
veterán
válasz
Csocsesz75 #8 üzenetére
Kell hozzá a samsung [Good Lock] alkalmazás. Ennek az alkalmazásnak rengeteg modulja van amivel a készüléket testre lehet szabni. Az egyik ilyen a [Navstar] aminek a segítségével el tudod tüntetni a vonalat.
-
Gábor001
tag
S22U, 5G nekem hibátlanul megy (külföldön, külföldi SIM-mel).
-
Peterson_
addikt
-
palesz53
senior tag
S21-re (ultrára biztosan) is.
-
Gábor001
tag
S22 Ultra-ra megjöttek az AI funkciók (legalábbis a nagy része mindenképp, nem néztem végig a listát, de live translate, jegyzet- és weboldalösszegző biztosan van)
-
plaszy
őstag
Sziasztok! Nálam VOLTE-t nem tudom kikapcsolni, eddig megvolt a helye. Most nem lelem. Yetteles kártya.
-
danisuto
csendes tag
Én telepítettem, azóta 5G hálózatra nem csatlakozik a telefon - persze 4G-n működik, csak ez fura hiba. Viszont maga a rendszer fürgébb, mint korábban volt, és a kameraszoftver fókusza is megjavult végre (a legutóbbi frissítés óta nem tudtam rendesen fókuszálni a főkamerával).
-
Peterson_
addikt
A frissítés leírásában szerepelnek a nyelvi és képi funkciók is s22 ultránál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyorsan rendbe szedte a frissítést a Samsung, Dél-Koreában újra elérhető, itthon pedig először.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kompakt vízhűtés
- Revolut
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest