- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
-
Mobilarena
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
Szerintetek, ha lakott területen kívűl van egy sebességjorlátozó tábla (30) és utána 50 méterre városhatár (lakott terület) tábla, az felűlírja a sebességkorlátozást? Tehát utána 50km/h a sebességhatár? A 30-as tábla után se kereszteződés, se feloldó tábla.
-
dugynok
senior tag
válasz
Hauptmann #9167 üzenetére
No offense, de nem lehet, hogy a kerékpárosok sávjában sétálltatok? Csak mert el van választva záróvonallal a gyalog és kerékpár sáv és tábla is úgy jelzi. Bringázni is szoktam motorozás mellett és higyjétek el, a gyalogosok is kóvájognak... Volt, hogy Lágymányosi hídon majdnem belelöktek a Dunába, mert ott is kerékpár- és gyalogos út van, ami két külön sáv, persze a gyalogosok össze-vissza szédelegtek és az egyik kilépett mellém akkora lendülettel, hogy a korlátnak csapódtam...
-
dugynok
senior tag
Szerencsére nem lóg, de eléggé kivan... Mondjuk úgyis szervíz lesz, nem szenvedek vele, ott majd kiderül mi kell.
Köszi srácok -
dugynok
senior tag
Arra a szilentre gondolok, ami a középsztendernél van kétoldalt lent:
https://citybike.hu/Szilent-block-Piaggio-motortartohoz-4T-18x61x40
Itt a két ár között van, bár márkát nem írnak, lehet ez is rms csak drágábban. Aztán rájöttem, hogy autóhoz való az tömör gumi, ide nem jó, mert döntésnél hátráltat a tömör gumi...
-
dugynok
senior tag
Halika,
Motorblokk tartó szilentet mennyire körülményes otthon cserélni? Copós és jobb szervízbe cseréltetni?
-
dugynok
senior tag
Köszönöm a brigéciol tippet
A csavarok visszatekerésénél használjak valami olajat kenésnek? Érdemes a berohadás elkerülése végett?
-
dugynok
senior tag
Motorszerelésnél mikor rakja össze az ember mivel érdemes - ha egyáltalán kell - a koszos, olajos csavarokat és anyákat megtisztítani, bekenni annak érdekében, hogy szépen össze lehessen csavarozni, kosz és dzsuva ne legyen a meneten, ne rohadjon össze és kövi szétszedésnél könnyebb legyen szétszedni?
-
dugynok
senior tag
válasz
Hauptmann #7754 üzenetére
Mirek-éktől én egyszer úgy kaptam vissza a vasat teleszkóp olajozásról, hogy az első kerék és a kormány 30 fokos eltérésben volt egymással... Persze szóvá tettem, visszafeszegették egyenesbe ott elöttem, de nem szétszedték, hanem egyik a kereket fogta, másik a kormányt tolta... És az egyik a főnök volt!! Ezek után én menntem máshova, ilyen bandára nem bízok semmit...
Nem messze ott van a CRIB-esek, ők normálisak, de pl. Fehérvári úton van direkt Apriliás is a töltésnél
-
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Egy maxirobogón, hogy tudom kiszedni a hátsó kereket? Kipuf le, fék le, kerékanya, és...? Kipuftartót is? vagy le kell szedni a túloldalon a szíj házat és kuplungot is le kell szedni a keréktengely kiszedéséhez?
-
dugynok
senior tag
Köszönöm, megnéztem GL4-es kell bele. Kcsit drága a a 250ml 1800 JMF...
-
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Hajtómű olaj cserénél tehetek bele bármilyen 75w90-es olajat (autóba valót is) vagy ragaszkodjak a malossi 75w90-es olajhoz?
Esetleg milyet ajánlatok bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest