- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gleatcher
aktív tag
A Glacialtechek igen jó hűtők és még normálisan is néznek ki
, bár azért a méretük tényleg apróbb egy Zalmanhoz képest...
De igaz: Ha van zsé bőven, akkor mehet a luxus a procinak...
Persze egy irodai gépbe nem szabad... -
Gleatcher
aktív tag
Majd törölni fogják ezeket a felesleges sorokat...
Ja és tuti van ledes itt van:
Bővebben: link -
Gleatcher
aktív tag
Egy pill-ig aszittem te vagy... Sry
Smiley-bá': Kevesebb smileyt, plíz... -
Gleatcher
aktív tag
-
Gleatcher
aktív tag
Ezt is brutálisnak tartom...
Itt egy kép az enyémről:
Bővebben: link
Nekem egy ilye hűti és tökéletesen megfelel...
És még normálsian is néz ki. Ilyesmi formájút kéne találni lga775-ös tokozásra... -
Gleatcher
aktív tag
Csak nekem nem tetszenek az ilyen hűtőgépek, lehet h jók, de előítéleteim vannak és van egy remek bordám, ami megteszi a feladatát...
A zalman meg tényleg jó vétel lesz, hidd el, csak ajánlani tudom.
Ja és nekem az is fontos volt, h illeszkedjen a s478-as foglalatba, ne kelljen csavarozni... -
Gleatcher
aktív tag
válasz
Gleatcher #43 üzenetére
Ezek a hőcsöves megoldások nem minden esetben hűtenek olyan jól, mint egy mezei hűtő...
Ráadásul még mindig félek, h leszakítják az alaplapról a procit...
A 21 dB meg nem annyira hal, illetve a 2500- fordulat sem nevezhető halknak. A zalman csodáit ajánlom neked, súlyuk megvan, de azok már hűtenek is és 1500 rpm körül annak tényleg nem lehet hallani a hangját...
Ha meg olyan kell ami jó, tapasztalatból ajálnlom neked a TT Spark7+-t és a Spire Quietude-ot is, de ez nem teljesen réz...
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Ezek az újfajta pénégyes univerzális meg mittomén milyen bordák sztem annyira rondák...
Teljesen úgy néznek ki, mint egy miniatűr hűtőszekrény, oldalán egy bazinagy ventivel...
Még jóhogy attól nem kell félnem, hogy kitépi tokostul a procit a lapból a súlya miatt..
Nem kell túllihegni ezt a prescott dolgot. Mindössze annyi, h el kell felejteni a gyári hűtőt és akár egyéni megoldásként is lehet olyat, h egy jó minőségű Réz bodra legyen rajta, egy állítható fordulatszámű ventivel...
Ez lehet home-made és gyári is.
Nekem egy igen melegedő prescottot sikerült kifognom, spire hűtővel kértem eleve, de nem teccett (pedig lefogta) és vettem egy Spark7-est. Ez ugyan 1400 rpm-el forog (5cm venti), így hang nuku, és mégis 60 fok alá hűti. Ha meg nagyon izzasztom, akkor is max 2500-on megy... Ha felmegy véletlenül 70 fok fölé, rákapcsolom 6000 fölé és kb 90 másodperc alatt leesik 45 fok körülre...
Ja és nem beszéltem a másik kedvencről a Zalman csodáiról....
A lényeg a jó bordán és egy szabályzós ventin van, ehhez már csak annyi hiányzik, h a meleg levegő eltűnjön a proci körül, tehát ajánlott egy kevés hzventi is megfelelő helyekre.
SZERINTEM
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest