- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
Egy órának pedig az a dolga, hogy mutassa az időt.
Amúgy, ez (is) úgy mutatja az időt és látod is, ha felemeled a karod, hogy ránézz (másképpen nem látnád
). Vagy van olyan órád, amin úgy is látod az időt, ha nem nézel rá?
Másrészről iszonyatosan merülne állandó világító kijelzővel. -
scdlsc
senior tag
válasz
fornettisuti #6 üzenetére
Elsődlegesen edzés és alvás miatt vettem az órát, de azon kívül is hordom. Viszont akkor ruhadarabnak számít nálam. Egy órának pedig az a dolga, hogy mutassa az időt. Nem szeretnék egy fekete téglalapot hordani a csuklómon.
-
janeszgol
félisten
válasz
fornettisuti #6 üzenetére
Azt én sem értettem, hiszen az emelésre bekapcsolás minden árkategóriában megvan már.
-
scdlsc
senior tag
Nekem csak egy dolog hiányzik az SE-ből. Nem fontos az EKG, nem fontos a véroxigén. Még a lassabb töltéssel is kiegyeznék, de a mindig bekapcsolt kijelző nekem mindenképpen kell. Szerintem nemsokára cserélnem kell a mostanit és jelenleg 100 ezer VS 190 ezer az ára az SE-nek a 10-essel szemben.
-
janeszgol
félisten
Én a SE2-t (2022) nézegettem. Hiányzik belőle pár dolog a Watch 8-hoz képest, de nekem azok nem lényegesek. De nem várom meg a SE3-at, ma rendeltem egy CMF Watch Pro 2 by Nothingot. 1.32 colos kerek kijelző, szép narancs szíj, pöpec kijelző. Nem okosóra, de még a benne lévő funkciókat is jól megvágom, letiltom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Már megindult a gyártás, ősszel lehet esedékes a premier.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest