-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
haliho!
lenne egy olyan kerdesem, hogy hol tudom nyomonkovetni a weblapon elofizetesnel, hogy mennyit telefonaltam eddig? ez ignyenes?
koszi: fulmi
-
Fulmi
senior tag
melyik retkes menupontbol l ehet elerni elo ugyfelszolgalatost a 1270-en?
-
Fulmi
senior tag
válasz manchester85 #8210 üzenetére
Ezzel egyet ertek, Android a meno!
-
Fulmi
senior tag
-
Fulmi
senior tag
hy!
mobil internetet szeretnek, de ezen a bena oldalon sehol sem talalom, hogy lehet-e huseg nelkul Internet Basic-et rendelni.
ugyfelszolgalatot nem akarom felhivni, mert nincs voda-s elofizetesem es nem akarok fizetni a hivasert.
-
Fulmi
senior tag
hello!
az osszes flottas konstrukcional az a modi, hogy a havidijat csak letelefonalni lehet es az sms-ezes azon felul kerul szamlazasra, vagy ez minden cegnel mashogy van megallapitva?
-
Fulmi
senior tag
szerintem is gusztustalan, hogy ilyen akciokkal probalnak a figyelmetlen emberektol penzt kiharcolni a szolgaltatok. T is mindig hivogat, hogy ilyen meg olyan akciot bekapcsolhat-e (de legalabb nem kapcsolja be alapbol, mint a vodafone), honap vegeig ingyenes aztan havonta x forint. es en inkabb nem is aktivaltatom, mert tudom magamrol, hogy ugyis elfelejtem es hasznalni sem fogom...
-
Fulmi
senior tag
itt van minden info. bme vik-eseknek, de ha kapok valami kis premiumot akkor segitek neked hogy ebbe a flottaba tartozhass te is.
-
Fulmi
senior tag
letezik olyan havidijas csomag, amely masodperc alapu??? mert lehet hogy ide igazolok akkor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest