- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Ismétlődő fizetést sikerült valakinek beállítania? Hiába kapcsoltam be az appban, nem vonja le.
[ Szerkesztve ]
-
petyus_
senior tag
válasz #95687424 #46000 üzenetére
Most letöltöttem a My Vodafone-t (tegnap vmiért a Mobil Vodafone appot szedtem le), de itt se tudok adatot vásárolni, ez a kép jön be, ha rámegyek:
APN-t nem tudom, hogy mit használok, nem emlékszem, hogy manuálisan állítottam volna be, most rákerestem, és a vodafone oldalán keresztül beállítottam (kaptam egy konfigurációs beállítást, és azt telepítettem), de nem változott semmi.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Tegnap elfogyott a mobilnetem, és szerettem volna kiegészítő csomagot venni, de ha belépek a netinfora, nem ajánlja fel az adatvásárlást, illetve azt írja, h 0MB-ot használtam el a 0-ból. Már többször is vettem plusz adatot, és simán működött, nem értem, most nem engedi. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott azt javasolták, hogy az alkalmazáson keresztül próbáljam meg, letöltöttem, de meg se nyitja az alkalmazást, bejön a töltőképernyő, és nem megy tovább.Most beléptem PCről is, és ott sem ajánlja fel, hogy vegyek adatot, illetve a Saját Fiók menüpont alatt azt írja, hogy 186MBot használtam fel eddig a hónapban (ez biztos nem igaz, 500MBos netem van, kaptam róla sms-t is, mikor túlléptem, illetve a telefonom szerint is 510Mbot használtam fel), ha viszont rámegyek az internet menüpontra, ott 0/0-t ír. (utolsó frissítésnél pedig 08.10-et ír)
A feleségemnek simán működik, itt van két kép, az egyik az enyém, a másik az övé.
Egyébként flottás vagyok, nem tudom ez bezavar-e, de eddig mindig simán tudtam venni plusz adatot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest