Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
mukibuci #39183 üzenetére
Feltöltősre váltani viszont csak ügyfélszolgálaton lehet.Dual sim készülékben maradna a feltöltős vodás sim, ha mégsem kapnék valami normális ajánlatot, mert netbank, iskola, paypal stb. ezt a számot ismeri.
Szóval ezt a telefonálósdit szerinted el tudom otthonról intézni?
Vagy, ha írok egy emailt amiben leírom mit szeretnék, akkor megkeres az illetékes kolléga?
Tulajdonképpen ezt otthonról is el lehetne intézni, csak egy tarifa módosításra lenne szükség, néhány éve volt is rá példa, és minden menne tovább mint eddig az eltelt 11 évben(#39184) membrandj:
Februárban én is eljátszottam már ezt, akkor ott az üzletben mondtam a hölgynek, akit felhívtak nekem is az ügyfélmegtartó osztályon, hogy a másik szolgáltatónál ahová vinném a számom, nincs hűség, és nem is kívánok soha többé ilyen szerződést kötni, tehát csak abban az esetben van értelme bármiféle ajánlattal is próbálkozni, ha arra hűségidőt nem kell aláírni.Ezután megkérdezte milyen szolgáltatóhoz mennék és kérte, hogy vázoljam nagyjából mit kapnék ott és mennyiért.Miután elmondtam, természetesen az ajánlat határozatlan idejű szerződésként került volna megkötésre, a fentebb írt tartalommal.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magisk
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest