Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
prsq
aktív tag
Segítség!
Ma reggelre kvázi megszűnt a prepaid előfizum.
"SIM kártya regisztrációja sikertelen", érvénytelen sim (több telefonban próbálva).
Jövő szeptemberig van feltöltve, 3e+ Ft van rajta, adategyeztetés megvolt májusban.Tegnap este kivettem a SIM-et, átraktam egy másik telefonba (azt kipróbálni), majd visszatettem, bekapcsoltam, semmi baj nem volt. Éjjelre ki szokott kapcsolva lenni, reggel benyomtam, a fenti hiba fogadott.
Ha megpróbálom felhívni, azt mondja, hogy a szám nincs hozzárendelve egy előfizetőhöz sem. (Vagyis úgy tűnik nem a SIM hibásodott meg.)
Súlyosbító tényező: a SIM anyósom nevén van (eleinte ő használta, aztán új mamatelefont kapott, ami csak single SIM, így ez hozzám került), aki tőlem pár száz kilométerre van, és elég valószínűtlen, hogy bemenjen a Vodához, lévén, hogy a Telekomos SIM-jével tizen+ év alatt sem fordult elő ilyen, nála ez totális bizalomvesztés. Ráadásul most már meghatalmazással sem lehet SIM-et cseréltetni.
Mi a f@sz ez? Miért? Mit lehet tenni?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Insta360 X4 + Cage + Premium és Standard Lens Guard + 2 db gyári akkumulátor + Telesin akksi töltő
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Asus TUF Gaming B550M-Plus / Garancia!
- Acer Aspire ES1-520/ AMD A4 5000/ 6GB / 480GB SSD Windows 11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest