- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
most nézegettem körbe a Vodafone oldalán.
Red Free Family(azt hiszem ez a neve).
1. előfizető: 10.990 / hó
2. előfizető: 8.990 / hó
3. - 4. előfizető: 4.990 / hóEzt azt jelenti, ha már 4en vagyunk, akkor mindenkinek 4990 a havi?
-
pitiless
senior tag
válasz
Pityu. #66140 üzenetére
Nehogy fizess a kártya cseréért. Tegyél panaszt (aminek a vége valószínűleg az lesz, hogy hibás a SIM kártya, cseréltesd ki, ha nem oldja meg a gondot, akkor készüléket szervizbe). Nekem is volt hasonló, csak én kimenő hívást nem tudtam indítani. Meg 3G-n ragadt a kártya, hiába volt 4G. Ez most úgy tűnik, hogy megjavult, a hátralévő kis időre meg már nem cseréltetek kártyát.
-
törölt tag
Már nem lehet trükközni a SIM-cserével
-
Pityu.
nagyúr
Volt már másnak is olyan gondja,hogy ha hívnak telefonon akkor elsőre foglaltat jelez még ha nem is telefonálok aztán kapom az sms-t,hogy volt egy nem fogadott hívásom,pedig nem is használtam a telefont.És mikor valaki hív mindig ez történik elsőre.A vodafont felhívtam félóra várakozásba került egy ügyintéző azt mondta a nő,hogy vagy manuálisan keressem a hálózatot vagy menjek be a legközelebbi vodefone üzletbe és 2500Ft ért frissítik a simkártyámat újra.Lehet ez vajon csak a simkártya hibája?
-
Top cat
addikt
válasz
#72445440 #66137 üzenetére
Nem mostanában volt amikor hosszú hívásokat bonyolítottunk, de biztos nem szakadt meg 1 óra után.
A voda weboldalára másnál is problémás a belépés?
Megakartam nézni az egyenleget de nem enged be.Biztos jó a jelszó.
Kértem ideiglenes jelszót, de nem jött meg a mail 15 perc után sem. (gmail nem freemail és tsai, nincs a spamben sem.) -
Top cat
addikt
Sziasztok!
A Tuti+ nál változott mostanában valami? 300Ft felett ingyen beszélhetsz aznap. Most 1óra után bontotta a vonlat. Vagy ez véletlen lehetett? Régebben ilyen nem volt.
-
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Megjött a leállás óta a 2. számlám (az augusztusi). A júliusival minden rendben volt, azonban most a szokásos 7990 Ft (meg néha egy kicsi ha túllépem a 100 percet), most 17 323 Ft lett, úgy hogy se roaming, se semmi extra, a 100 percet is csak egy kicsit léptem túl…
Más is járt így? Egy dologra gyanakszom, mégpedig az eSim akitivációra ami nemtudom csak hanyadjára sikerült. Az még mindig 2500 Ft vagy ingyenes lett? Lehet ez a ludas mert többször számolták fel? Más nem jut eszembe..
-
Teal'C
veterán
Igen ki kéne ha tudnának mondani egy összeget, de személyesen is voltam bent viszont ott meg azt mondták hogy a rendszerükben sem látják így nem tudnak befizetést fogadni. Vicces kicsit de ez van.
-
zzola
titán
Sziasztok!
Feltöltő kártyás igényelhet e-SIM-et?
Köszönöm. -
Teal'C
veterán
válasz
Gubu0101 #66118 üzenetére
Nekem 2x küldték már az első hiányzó számlát és már 2x reklamáltam meg mert mindíg kimarad belőle a kedvezmény vagy az előleg levonás stb... Két aktív reklamációm van bent, Hétfőn lesz 2 hete. Telefonon közöltem hogy nem vagyok hajlandó addig fizetni amíg nem kapok helyes számlát, olyat nem játszunk hogy majd később jóvá írják.
-
asdf_
veterán
Gondolom a nagy rendszerfejlesztésben véletlen ráaktiválódótt a hívásértesítő sms. Le kell mondani. Ha kicsörgés nélkül is jön sms, akkor meg be kell jelenteni hibára, és csak miután fixelték a nem végződött hívást, csak azután lemondani.
-
Kbali
nagyúr
válasz
tillatrilla #66119 üzenetére
Így megy ez egy ideje a Vodánál, nem készülékfüggő, nekem Iphone-on is pont ugyanez.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Néhány hét óta azt tapasztaltam,hogy nem fogadodott hívások után értesítő sms jön.Ezzel még nem lenne probléma,ha a készülék ki lenne kapcsolva,de sosem kapcsolom ki.Minek jön az sms,ha eleve látom a képernyőn a nem fogadott hívás ikont? És ami a legidegesítőbb,ha a lányom engem hív,mindig ki nyomom,és én hívom vissza. Természetesen ilyenkor is jön az sms...Valami oka csak van ennek...Valami ötlet rá? Redmi Note5 a teló,gyári OS,a híváskezelő pedig nem a gyári,hanem a True Phone app a normális kinézet,és a hívásrögzítés miatt.
-
Megérkezett az augusztusi számla is, minden stimmel vele.
-
Landsmann
addikt
Ismerős most jött haza külföldről. Amint átlépte a határt, nem tud, nem tud sms-t küldeni. Hívni tud, sms nem megy. Külföldön működött. Telefon újraindítás megvolt, nem segített. Hagyományos nyomógombos telefonban van a kártya. Ötlet?
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
bohoc71 #66106 üzenetére
Jó kérdés! Én kártyásra váltottam tavaly. Elszámoltunk az utolsó napon. Majd pár hónap múlva végrehajtóval fenyegettek meg egy közönseges levélben, pont karácsonykor. Nagy nehezen lett olyan ügyintéző, aki kibogozta, hogy egy évtizedes, elmaradás nélküli múltam van, mégis mi ez?! Hát ők küldtek SMS-t arra a számra, ami a fiókomban volt, hogy nem jól számoltak és fizessek már még nekik. Persze az SMS nem lett ugye kézbesítve, így levélben szólítottak föl. Miért nem a fő számomra, miért nem emailben?!!! Szóval készülj fel bármire is.
-
bohoc71
aktív tag
Hali! 09.21-én lejárt a hűségem a vodánál, 22-én telefonon felmondtam.Az ügyintéző 1 napot mondott,hogy kikapcsolják,legyek türelemmel. Tegnap még élt az előfizetés,ismét felhívtam a vodát,arról a számról ,az ügyintéző csodálkozott,szerinte már kikapcsolták. De természetesen azonnal intézkedik....Ma van hónapfordulóm,a szám még él... Meddig kell várnom,és főleg meddig kell fizetnem,ha a szolgáltató nem hajlandó/ akar/ tud megstüntetni egy előfitut?
-
Tosee
őstag
Eddigi tapasztalatom alapján, a számla összegének megjelenése után, másnap tudtam letölteni a számlát. Addig hibát dobott! Bár nem értem, hogy ha nem töltötték fel a számlát akkor miért aktív a letöltés gomb. Ez kicsit fura megoldás. Annak idején másik szolgáltatónál írták is, hogy kell pár nap mire elérhető lesz, onnantól aktív a letöltés gomb.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest