Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
-
törölt tag
Nekem is volt 4 évvel ezelőtt xiaomim (mi4c) és én is felhívtam anno a vodát, hova lett x összeg a kártyámról. Akkor azonnal tudták a választ: a xiaomi "hazaküld" 2 sms-t kínába, minden egyes kártya behelyezéskor.
Valószínűleg 4Grider-nek igaza van: valami rosszul működik a voda sms központján, és ezért nem ér célba az aktiváló sms....ezért újra és újra próbálkozik a telefon.szerk: tavaly pont ez volt a hiba a digi sim-ek esetén iphone-nal. Ott is küldözgette a telefon az sms-eset, amíg meg nem oldotta a digi.
-
4Grider
nagyúr
-
tux74
csendes tag
válasz
4Grider #58741 üzenetére
Fentebb írtam:
Először azt hittem hogy valami hülyeséget sikerült a feltelepítenie, de a telefon gyári visszaállítása sem oldotta meg a probémát. Leellenőriztem kikapcsolt telefonnal, sőt kivett sim kártyával is, így is 20-60 percenként 24Ft-al csökkent az egyenleg.
Illetve a voda ügyfélszolgálata maga is elismerte, hogy a probléma az ő rendszerükben van. -
4Grider
nagyúr
Xiaomi esetén nem egyszer előfordult már, hogy a telefon maga küldözgette végtelenítve az aktív sim aktivációs szolgáltatás miatt a nemzetközi sms-eket. Ezek nem jelennek meg az elküldött üzenetek között, mert a telefon maga küldi őket. Próbáld meg kikapcsolni, szerintem az eszközkövetés szolgáltatás kikapcsolásával sikerülni fog.
-
tux74
csendes tag
válasz
Donki Hóte #58739 üzenetére
Xiaomi a2 lite
-
-
tux74
csendes tag
válasz
Donki Hóte #58737 üzenetére
Lehet, hogy ez lesz a vége.
-
Szia!
Az ismerősömnek azt mondták a Vodafeone-nál, hogy nem tudják leállítani a folyamatos SMS küldést, ezért az ismerősöm kukázta a kártyát. Szerintem nektek is le kell mondani arról a számról, soha nem fognak leállni a hackerek az SMS küldéssel
Kérjetek másik kártyát egy új számmal és kérjétek meg a Vodafone-t, hogy a jóváírást az új kártyára tegye rá. Kényelmetlen ugyan másik számra átállni, de jelen körülmények között a Vodafone nem tudja leállítani az eredeti kártya folyamatos megcsapolását
-
tux74
csendes tag
válasz
Donki Hóte #58701 üzenetére
Szia!
Hasonló problémám jelentkezett, de nálam nem látszik az elküldött sms a telefonon.
Augusztus 25-én vettem észre hogy nemzetközi forgalom van a gyerek feltöltőkártyás egyenlegén. Először azt hittem hogy valami hülyeséget sikerült a feltelepítenie, de a telefon gyári visszaállítása sem oldotta meg a probémát. Leellenőriztem kikapcsolt telefonnal, sőt kivett sim kártyával is, így is 20-60 percenként 24Ft-al csökkent az egyenleg.
Többször beszéltem az ügyfélszolgálattal ahol végül is kiderült, hogy náluk van a hiba és többen is jeleztek hasonló esetet.
Eddig 3 jóváírásom volt, tulajdonképpen korrektek voltak visszadták a kiküldött sms-ek árát sőt még egy pár száz forintal meg is toldották összeget a "türelmemért". Utoljára szerdán reggel intéztem jóváírást, akkor 10399 lett az egyenleg az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta hogy gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán.
Most 9529Ft az egyenleg úgy hogy csak pár 10 forintnyi valós belöldi forgalom volt rajta.
Hétfőn újra hívom őket, hogy megoldódott-e dolog illetve újra kérem a jóváírást.
Mindenesetre kezd egy kicsit unalmas lenni folyton az egyenleget figyelni és az ügyfélszolgálatot hívogatni. -
dawez
tag
sziasztok, tobb eve vodafoneos vagyok van nekem egy elofizetésem, a mai napon interneten keresztul igenyeltem egy uj elofizetést készulékkel egyutt, rendelés után kaptam egy hitelkepessegi vizsgalatot, annyi lenne a kérdésem hogy az valos adat? mert elfogadták egyébként és az email szerint nem kell fizetnem eloleget.
-
viktorhu
veterán
válasz
tillatrilla #58712 üzenetére
Ha össze vannak kapcsolva családi csomagként, akkor ingyen van a hívás csoporton belül. Az app nem feltétlenül mutatja a kedvezményeket.
Ügyfélszolgálatot úgy szoktam hívni, hogy leteszem magam mellé kihangosítva a telefont, és közben dolgozom tovább, amíg sorra nem kerülök.
-
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
tillatrilla #58717 üzenetére
Go basic csomagban ha jól tudom nem korlátlan a hálózaton belüli beszélgetés.
-
MadMancs
veterán
válasz
#72445440 #58715 üzenetére
1270 nem ingyenes mindháromtól? Nekem úgy rémlik. Mindenesetre kivancsiságból felhivtam telekom kártyámról 2 percet hagytam beszélni , maradt 80perc lebeszélhetőség a 80ból. De érdekes most tűnt fel ha voda simről hívom mobil ügyfélszolgálat jelentkezik és 7es gomb az otthoni, ha telekkmról akkor otthoni kapásból és 7es gomb a mobil
-
https://shop.vodafone.hu/probald-ki
Helló, az lenne a kérdésem, hogy van ugye három vezetékes szolgáltatásom a Vodafone-tól. TV, Telefon + 500-as Internet. Mellette még a másik lakás miatt Magenta 1 előfizetésem is, és Telenor előfizu is. Viszont ha itt ebben a lakásban teljes szolgáltatás kiesés van, akkor csak a 20-as vagy a 30-as számomról tudom hívni a 1270-et de tudtommal ez nem ingyenes.
Így az lenne a kérdésem, ha bemegyek a helyi Vodafone boltba, mennyiért kapok SIM-et, és arra azonnal kell e tölteni, vagy ha nem akkor meddig használható? Csak a 1270 miatt kellene
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Számlázással kapcsolatos kérdésem lenne,mert hiába próbálom a üfsz-ot hívni,terheltek. Szóval a nejem upc-s volt,most vodás lett automatikusan,gondolom. Én is átmentem a Tkomtól a vodához a múlt hónapban.Mindkettőnk számhordozással váltott. My voda appban tudom figyelni kettőnk hívásait,adatforgalmát.A nejemnek egy 2990Ft-os,nekem egy 4990-es csomag van.Neki lefogyott a 100-prec/sms keret,innnetől számlja gondolom a hívásokat,sms-eket,mert írja az app,hogy havidíjon felüli költés x Ft. Most jön a lényeg. Csak velem beszélt délután,sem más hívás,sem sms.A beszélgetés ideje 6p1mp,és az appban lévő összeg,ami +ban fizetendő 1669ről 1889ft ra változott.Perc alapú számlázásnál a 7 percre 220Ft-ot számoltak az app szerint. Ami érdekel jelenleg,hogy egymást hívjuk,azért miért számolnak,vagy az app nem tekinthető teljesen elfogadhatónak? 4 nap számlazárásig,nagyon kíváncsi leszek....
-
Diák66
őstag
válasz
Én a telefont dobtam volna ki egyből....milyen márka, típus volt pontosan? Attól, hogy "buta" telefon, még nem jelent semmit. GPRS/EDGE hálózatra is csatlakozhatott stb..... de annó a "butatelefonokra" is létezett klönféle trükk (bluetoothon keresztüli vezérlés egy alkalmazás segítségével stb...) főleg a Nokia Symbian rendszere adott erre széles körben lehetőséget. De annó szinte gyújtöttük az appokat, játékokat még WAP-ról is, majd internetes honlapokról.
(ha jól emlékszem Java volt).
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #58695 üzenetére
agapub (pont) nmhh (pont) hu : itt lehet megnézni, hogy egy számmezőt mióta használhat a szolgáltató.
Ajánlom figyelmedbe a 0670-78-cal kezdődő számokat, ezek soha nem voltak még ügyfélnek kiosztva.
Ilyen számokat lehet találni a tesco-kban, vagy a vaterán árul egy személy nagyon sok ilyen számot, én is vettem tőle. -
viktorhu
veterán
válasz
Nikaré #58698 üzenetére
Ez teljesen normális. minden szolgáltató újrahasznosítja a számokat. Netszolgáltatót többször is cseréltem, ezért mindig új vezetékes számot kaptam, és mindegyik számon keresték többen is a szám korábbi gazdáját. A Telenoros számomat is sokáig hívogatták a korábbi gazdája ismerősei, amikor 2013-ban megkaptam a sim kártyát.
-
4Grider
nagyúr
válasz
De az sms-t nem a kártya tárolja, küldi, az csak egy hozzáférési közeget biztosít a küldéshez. SMS-t szövegezni, címezni és küldést indítani egy sim kártya nem tud, ezeket telefonon kell megoldani.
-
Nem urban legend, a saját szememmel láttam a telefonról készített videót, ahogyan kézzel történő hozzáérés nélkül 10 másodpercenként újabb és újabb külföldi telefonszámokra küld SMS-t. Kézzel szinte nem is lehetett volna annyi idő alatt beírni a telefonszámokat, amikre ment az SMS
Újabb próba pedig nem lesz, ezt a kártyát az életben fel sem fogják többet tölteni, többet ez a kártya telefonba nem fog kerülni.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest