-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Érdeklődnék, ha felöltőkártyás havi net keret elfogy a lejárta előtt, akkor lassítással sem megy tovább?
-
Gubu0101
veterán
válasz
csacsi67 #56643 üzenetére
Hat ha elfogyott raktarol,akkor varhato,hogy azoknak kuldik akik elotted rendeltek,meg ha irja is keszleten.Eloleget meg nyilvan azert kertek mert az nem telefon keszulek,gondolom tablet stb.-re mas vonatkozik.Telora nekem is bekert most 190-et,de azert mert nincs meg a 8 honap.
Amugy az utobbi 3 napba 3x hivtam oket kulombozo idopontban es 10 percen belul fel is vettek es rogton segitettek,meg is lepodtem milyen normalisak voltak.
-
csacsi67
addikt
válasz
retroid #56640 üzenetére
15 -én rendeltem napok óta csomagolás alatt. Valamint kért 30000 elöleget x éve elöfizetöjük vagyok redes csomaggal telefont febuárban vettem elösször náluk igaz akkor üzletbe soha semmi elmaradásom nem volt . A telefonra semmit nem kért .Nem volt idegzetem a 1270 felhivni mivel fél órán keresztül nem vette fel .Nem is drága tabletröl van szó.
-
MadMancs
veterán
válasz
retroid #56636 üzenetére
Februárban ExpressOne hozta SIM eket. Gondolom készülékkel együtt is ők. Abszolút nem rugalmasak az biztos. Hétfőn rendeltünk, jeleztük megrendeléskor hogy délelőtt nem tudjuk átvenni, ha akkor hozzák. Oke semmi gond, rögzítette a délutáni átvételt. Szerdán hozta volna futár 10:12kor ( mi meg munkahelyen). Oké vissza. Jeleztem online csomagmódosítás oldalon délelőtt nem oké. Másnap már csak egy email jött hogy 10:41kor sikertelen kézbesítés vissza a feladónak. Se nem keresett senki hogy mizu. Szerdán azért hívott. Mondom fasza. ExpressOne felhív, mondtak így jártam nem tudnak mit csinálni. Voda felhív, csaj készségesen mondta sok ilyen panasz van, de rögzítette rendszerben hogy újra küldést kérek. Hétfőre visszaért hozzájuk, kedden újra küldték, szerdán már át tudtuk venni ( éjszakások voltunk). Értem én hogy van egy túraterv meg nem tudnak alkalmazkodni, de akkor ne úgy hirdessék és kommunikálják a voda felé is hogy választható a napszak 4 órás intervallumban.
Mondjuk ez téged nem érint mert HO ban valószínűleg egész nap otthon vagy úgy hogy rendben meg fogod kapni a csomagot. -
retroid
senior tag
Sziasztok!
Home office miatt szeretnék élni a kiszállítás lehetőségével telefon vásárlásakor.
Kinek mi a tapasztalata? Elég drága telefont vennék és sose rendeltem még a tőlük semmit kiszállítással... Mennyire megbízható, korrekt ilyen téren a Vodafone? -
Killing
addikt
Halkan megjegyezem hogy nem nagyon sikerült nekik egy ipari parkban eldugni Szegeden egy nagy 5G feliratos kamion pótkocsit, készülnek ezek valamire?
-
törölt tag
Sziasztok!
Samsung készülék Voda hálózaton nálatok sem jelzi ki, ha 4G+ hálózatot használ épp?
-
SV21
tag
válasz
MadMancs #56615 üzenetére
Egész konkrétan egy (volt) fórumtárs elküldte privátban a lefotózott szerződése tarifacsomagot tartalmazó részletét (amit elmondása szerint a pult alól kínáltak neki egy pesti voda üzletben).
Én ezt kinyomtattam, és a kezükbe nyomtuk az üzletben, hogy ezt kérjük...megoldották.
Egy szóval nem mondták, hogy nem lehet, igaz akkor feltöltőkártyásról váltottunk vissza előfizetésre. -
ablack
senior tag
Sziasztok!
Vodafone You esetén csak a hűségszerződés ideje alatt él a +2GB adatforgalom?
Csak azért kérdezem, mert mikor lejárna az 1 év hűség, akkor már 25 éves leszek, és gondolom akkor már nem tudom újra kötni. Ebben az esetben 2 éves hűséget kötnék most, mert azt írják 27 éves korig benne lehet maradni. -
MadMancs
veterán
Ja értem. Akkor az olyan lehet mint nálunk, a cég ad egy A4 es papirt amin rajta van hogy melyik csomagra vagyok jogosult ( van a dolgozói, a csoportvezetői és a felsővezetői csomag) azzal be kell ballagni telenorhoz és saját névre megy minden. Csak én nem éltem vele, mert ha bármi okból megszűnik a munkaviszonyom átraknak publikus csomagba, az meg telenornál nem gyere be nekem.
-
SV21
tag
válasz
MadMancs #56611 üzenetére
Flotta kóddal online belépve a kapcsolattartó is a 1270...
Tarifa csomag több is van ott felsorolva, de az a legolcsóbb amiben most van.
Magán előfizetés saját néven egyébként, csak egy kinyomtatott papírral mentünk az üzletbe, hogy ilyet szeretnénk, és így oldották megVégső soron talán ügyfélmegtartó is tud ilyet ajánlani, csak reméltem hátha nem kell addig várni...
-
MadMancs
veterán
válasz
havri1 #56612 üzenetére
Red kötésénél azt mondta ügyintéző hogy hosszabbításnál akár GO ra is visszaválthatunk + új készülék ( tegnap volt róla szó 8 hónap) ha mégse használjuk kj a korlátlanságot. Legkissebb Red nél bármelyik go olcsóbb.
Vagy téged paliztak be vagy nekünk mondott hülyeséget.
-
-
Serpiko
addikt
Miért nem lép a Voda esim ügyben jó lenne ha náluk is lehetne igényelni.... tudtok erről valami?
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Adott egy előfizetés (flotta basic 1 GB, 2450 Ft/hó), ami kb két hét múlva már hosszabbítható lesz.
Amit szeretnénk helyette: flotta basic special, 1490 Ft/hó.
Egyáltalán nincs kihasználva a mostaniban a net, paramétereiben pedig nagyjából azonos, ezért lenne a váltás.Van lehetőség rá áttérni, akár az ügyfélszolgálatot felhívva? Vagy az csak a hűség lejártakor lehetséges?
-
MadMancs
veterán
válasz
Gubu0101 #56606 üzenetére
Hívd fel 1401 ott tudnak segíteni. Vagy akár le is adhatod nála. Online megrendelésnek minősül így ugyanaz az ár és feltételek vonatkoznak rá. És még gyorsabb is mert azonnal megtörténik a bírálat. Mi Hétfőn hívtuk szerdán hozta futár csomagot. Míg weben csak az 2-3 nap míg elbírálják. Egyébként 1-3 munkanap alapból míg törlik . Lehet most HO miatt több.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Gubu0101 #56596 üzenetére
De halvány sejtesem szerint ez hosszabbításra vonatkozik. 2 sim lett készülék nélkül. Pont előleg miatt azt inkább megvettük médiában ( 2db A50). Mivel online mindig elutasította rendelést rendszer így 1401 ér felhívtam ott rendben ment minden. Akkor mondta ha meggondoljuk magunkat 8 hónap elteltével előleg nélkül tudunk készüléket is vásárolni előfizetések mellé. Mást nem ( mondott, nem is kérdeztünk). De gondolom hosszabbításos story mert hűség idő lejár 2021.02.04, szerződés hosszabbítható 2020.11.11. Igaz ez 9 hónap, de szerintem erre gondolt.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest