- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Semmi nem volt egy percet se kések a csekkek befizetésével
Telenornál volt előfizetésem majd 3évig(DPI csomag) utána Telekom már vagy három éve és egyszer se késtem,
Voda is volt igaz nagyon régen és kártyásbanAmúgy lehet elrontottam mert az igazat mondtam a kérdésekre , nagyítani kelet volna , háztartás bevételének vagy 5-600 ezret mondanom kellet volna meg hogy 5-6éve folyamatos a munkaviszony
Mit tehetek én róla hogy a cégek akik foglalkoztatnak 5-6 havonta csődöt jelentenek (mindenki tudja miért) és jön az új szerződésHa a Telekomnak nem lenne a hálózata egy kutyagumi(Itt max EDGE még viccnek is rossz) akkor sose választottam volna a vodát
-
bul07
nagyúr
Megrendeltem a M-es 8Gb internetet , ügyintéző hív hogy hitelbírálat , oké
Majd jön az arculcsapás 14e Ft kaució , ha lenne más lehetőségem elküldtem volna őket melegebb éghajlatra
Fizessek ki nekik 5hónap előfizetési díjat egybőlNa de hanem lesz meg a sávszélesség (gyenge a hálózatuk erre) viszem is vissza és míg vissza nem fizetik nem jövök ki az ügyfélszolgálatról
-
Fryskitt
addikt
Azért, mert a kártya blokkolva van, még nem kell új előfizetés. Ott a PUK kód, de ha azt is kilőtte, akkor be kell menni az ügyfélszolgálatra, igazolni, hogy te vagy te és tied az előfizetés, és kapsz egy új SIM-et ugyanerre a számra és előfizetésre. Attól mert blokkolt a SIM még fizeted a havidíjat, hogy nem használod. És az új előfizetésre még egy havi díjat. Ha mondjuk Vitamax vagy mi a frász van a Vodánál, akkor persze mindegy.
-
draco31
veterán
Valóban csak kettő tarifa van Vitamax kártyához? Neten csak a két prémium tarifát látom. Olyat keresek, amivel olcsón lehet hálózaton belül beszélni.
-
Meli5
csendes tag
Sziasztok!
A fiamnak vettem a nevemre vodafone sim kártyát. mi a telefonba kikapcsoltuk, hogy ne kérje a pin kódot bekapcsoláskor. ő pedig addig addig nyomogatta a telefont, hogy bekapcsolta vissza. kérte a pin kódot, ő meg nem tudta. most bekapcsoláskor azt írja ki: sim kártya blokkolva. tudom, hogy ez a kártya már a kukába kerül.
így most másikat kell venni neki. az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy személy nevén hány voda sim kártya lehet? -
Daffni2
addikt
válasz
csernak75 #29338 üzenetére
Havi 7000 ért jó üzlet lenne
A hivatalos specifikáció mindenhol 5 órát ír, ráadásul nem igazán lehet összehasonlítani, mert nagymértékben függ a használattól, és sok minden mástól.
Nálam az R208 folyamatos aktív net használattal közepes térerő mellett bír ki 4 órát bírna az is többet.
Stabil 25/7 Mbit sebességgel.5490 Ft havidíjért 12 GB + éjjel 100 GBA kék T gyalázatos lefedettségéről és hálózati üzembiztonságáról nem is beszélve....van elég panasz a topikjában.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest