- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kezdeti stádiumban elmúlik a kerregés fél perc után, majd eljön az idő mikor egyáltalán nem hagyja abba. De ha új akkor ez nem lehet, hacsak nem hibás a venti. Ezek szerint még is csak berezonáltat valamit és valószínű az alaplap leveszi közben a fordulatot amitől megszűnik a rezonancia. Ki kéne szedni a ventit és meghallgatni magába kerreg-e.
Ok tudom, hogy csak linkelted. Én csak szóltam a tagnak nehogy onnan vegye meg, mert rettenet drága. Mert ha nem szólok neki akkor nagy eséllyel megveszi 2x annyiért a ventit. A TC végül is nem rossz dolog, de messze nem a legpontosabb. Szerencsétlen user megpróbál rájönni hova tegye azt a szart, bedugja valahova a bordába aztán lehet azon a ponton a borda végig 30 fokos a cucc alatta meg megsül. A másik eset mikor a TC szabályzásra még az alaplap is rászabályoz a venti meg el se indul közben a cucc meg szintén megsül alatta. Aki nem ért hozzá és nem ismeri a hibáit annak inkább nem kell ajánlani ilyen önálló életű ventit, a PWM tökéletes erre a célra.
RAM sünitől miért lesz hűvösebb a GPU? Miért fog csökkenni a tuningolatlan, terheletlen, visszavett órajel/feszültséges 60 fok? Az a hűtő nem fekszik fel, ilyen állapotban a 60 fok az valami röhej.
-
törölt tag
Új a venti? Mert ha használt akkor lehet csapágyas. Vagy pedig berezonáltat valamit, de a kerregés az egyértelműen csapágy szokott lenni.
Meg ne vedd onnan azt az AC ventit! Bazdmeg 2x annyiba kerül, mint máshol. PCGear ezresért dobja, a PWM is 1300.
A TC-t se vedd meg, nem jó erre a célra, tulajdonképp mondhatni semmire.
-
bordára borda? nem én vagyok a guru de én raknék rá. bár nemtom a borda fésűs része a másik borda sima felületével érintkezve mennyit adna át, de szerintem a két borda közt elvész valamennyi hűtés.
egyébként vettél volna egy sima gépház hűtőt és azt szereled rá kártyára előrébb lennél. ezek a gyári ventik ara jók hogy ne szálljon el a kártyád viszont és még ne is legyen halk. én most dobtam ki az én gyári ventim. hasonló a linkelt képhez de szerintem vicc az a csepp és vékony kis venti. de mondom, csak az én véleményemre ne alapozz. majd jön valaki szaki és megmondja a frankót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged