- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
hát ovatossan cselekedjen mert könnyen a kártya rovására mehet 1 apróellenállás vagy valami megsértése könnyen 35-40K-ba kerülhet és utána bánhatja és mondhatja hogy megérte
szerintem hagyd a gyári hűtést haveromnak 101fokos volt az X1950XT-je és még akkór se fagyott be jó kivannak találva azok azé csak annyit kajálnak mint atom meg melegszenek
üdv:norbi
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
Hát a súly az egyik fő probléma. Amugy hidd el hogy bármelyik procihűtő sokkalsokkal erősebb mint a vga hűtések, össze se lehet őket hasonlitani. Mondjuk egy thermaltake big typhoon.....
de én persze egy kissebb súlyúra gondoltam, de biztos hogy a súlyproblémát is meg lehet oldani valahogy
-
norb55
őstag
-
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi.
Grat. Egész normálisan néz ki. Viszont az azért bassza csöröm,hogy felesleges volt küzdni vele, szerintem. Mert hiába van jó hűtése a GPU-nak, ha a ramokat nem tudod arányosan jól hűteni,mert akkor azokat nem tudod felhúzni. Így meg nem tudom mennyire van értelme. Meg ha jól lárom,akkor részben be is nyúlik két ram fölé,tehát még a meleg is beszorul.
Sikerült tesztelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest