- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
kromatika #5891 üzenetére
Többszörösen érdekes dolog ez...akkor eddig user error volt, innentől viszont mi pék? Nem létezik, hogy a kisebb gyári borda jobb az L2Pronál..
Mivel nem itt van, hanem te henkeled, passz..egy biztos, az 5770ednél többet fogyasztó húzott 4830ast (700/2100on járt) nem engedte 70°C fölé, úgy, hogy nem is maxon tekert a venti rajta, hanem 1500 körül..szóval WTF
-
Speed®
titán
válasz
kromatika #5887 üzenetére
Egyiket sem fogod felrakni rá, mindkettő 53x53mas furattávot használ, ill. utóbbi vágás nélkül el sem férne..kicsit mellényúlós vételek így.
Egyébként milyen hőmérsékletet produkál / milyen ventivel és miért nem jó, ha már jobb?Ha minden oké, 70°C alatti halk üzem van, nem?
-
Vigneau
félisten
-
regener
veterán
válasz
kromatika #5878 üzenetére
Szerintem ne olyat keress ami gyorsabban pörög (ergo hangosabb), hanem olyat aminek nagyobb a légszállítása.
Például:
Szerintem ezvan neked, ez 1500RPM és 92mm-es Revoltec
Hang: 21.5 dB Légszállítás: 30 cfmSzerintem ezek jobbak:
Arctic Cooling Arctic F9
Hang: 23,5db Légszálíltás: 43 CFMvagy
Noiseblocker BlackSilent Fan XE1
Hang: 17 dB Légszállítás: 50 m3/h -
Speed®
titán
válasz
kromatika #5878 üzenetére
Az frankó, hogy ilyen küzdelmes a dolog..nem említetted
Biztos, hogy jól van felpakolva? Vékony, egyenletes paszta..?
A többet kajáló 4850eseket is jobban meghűti, 84°C qrva sok.
Igaz, azt nem írod, milyen környezet (hőmérséklet, házventi)..
De ha nincs előtte pl. egy hangkari, ami lefojtja, vmi gixer van.
A gyári kavarónál csak jobb lehet egy normál venti, 12essel..?
Szerintem ha rendesen érintkezik a GPU, <70 kellene legyen.Ja, ventiből nem tudom mit használsz, de az NFB9 nagyon jó.
Az AC féle F9 sem rossz (nonPro!), de picit hangos 100%on.. -
MontyCrew
senior tag
válasz
kromatika #5822 üzenetére
Hali, Szeretném meglepni a jövendőbeli HD5850esemet egy tuninghűtővel, viszont elég erős kikötéseim lennének.
Először is kompatibilis legyen minden irányba, ha esetleg fejlesztek, akkor a 7870 vagy akár a gtx 670re is rámenjen.
Másodszor, nem lóghat túl nagyon a kártyán, ugyanis elég szűkös a hely, így a kártya mindennel együtt maximum 265mm lehet.
Harmadszor a hűtő magassága sem lehet olyan nagy, mivel csak 2 slot áll rendelkezésre. -
Findzs
addikt
válasz
kromatika #5764 üzenetére
szerintem nem lenne elég az oldalról fújt levegő, azért csak 100w -ot kell hűteni
inkább vegyél rá egy ventit, nem drága és viszonylag halk is:
[link]vagy rakjál rá külön ventit a bordára ha megoldható, coolink swif2 -esek elég halkan dolgoznak és nem olyan vészesen drágák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged