- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz Soulfly842 #70998 üzenetére
Persze ez csak az új megrendelőknek szól ...
Abban bízom, hogy ez valaminek az előszele. Mondjuk pl. annak, hogy 3 - 4 hónap múlva bekövetkezik az, amit az LTE megjelenése óta mindenki vár már. Az, hogy végre növekedni fog a csomagokban foglalt adatforgalom. (Pl. a négyszeresére ... )Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz szabogabor10 #70979 üzenetére
Éppen az adott cellánál hogyan írta be a technikus.
Semmit nem számít, szerintem ne agyaljatok ezen ennyit!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
-
-
glaci
őstag
válasz Soulfly842 #70777 üzenetére
Köszi szépen!
Tehát akkor ha jól értem kivitelezhető az, hogy először átmegy az Ő nevére és utána kerül Next S ATK -ba és úgy is jár a + Dominós kedvezmény még 1 évig.
Ez egy igazán jó hír!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Soulfly842 #70384 üzenetére
Szia Soulfly842!
Van egy Dominó előfizetés a nevemen már majdnem 2,5 éve.
A feleségemnek pedig van egy Like előfizetése, ami Arany szintű. Ha átiratom a nevére a dominót és utána átváltja Next S ATK -ra, akkor megkapja a + 1000 Ft kedvezményt 1 évre, vagy csak én kapnám meg, mert az én nevemen több mint 3 hónapos az előfizetés? (Tehát csak a dominó kora számít, vagy az, hogy az előfizetőnél mióta van a dominó?)Köszi az infót előre is!
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Soulfly842 #70384 üzenetére
Még a végén lesz itten valami verseny féleség! (Juhhhééééé!)
Már eléggé itt volt az ideje, hogy meginduljon valami és közelítsünk a környező országokban elérhető szintekhez.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Headless #70064 üzenetére
Ha 2 SIM -ben is gondolkodsz és Dominót akarsz, akkor lehet, hogy a Data-only Dominó Net&Roll lesz a te barátod. A data-only csomagokon elvileg nincs VoIP tiltás.
(#70065) Mennali:
Ha egy folyószámla alá veszed őket, akkor a "fő" előfizetés látja a többi számláját is. Viszont az előfizetések a saját számláikat ilyenkor is látják majd![ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz PainKiller13 #69930 üzenetére
Az másik cég!
(De az legalább korlátlan ...)
Ha én úgy igazán megtapasztalom azt a 150/50 élményt, akkor a rá következő 29,5 nap idegbajt kapok az élményt közvetlenül követő lassítás miatt ...(#69931) Tomyyy93:
Szerintem így akarnak "beetetni", hogy fizess elő nagyobb csomagra. (Bár nem hiszem, hogy ez elég lesz hozzá ...)[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz BB9360 #69921 üzenetére
Így én is jártam 1 éve.
A november végén rendelt telefont csak karácsonykor kaptam meg.
Amikor szóvá tettem, hogy így 4 héttel kevesebb a garanciám, akkor azt mondta a hölgy, hogy örüljek, így legalább a hűségidőm is 4 héttel rövidebb.
Nem tudtam mit csinálni, de ha pont a kritikus időszakban romlik el, akkor nagyon dühös leszek!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Sziasztok!
9 -kor frászt kaptam, hogy elromlott a telefonom (Nagykanizsa). Se hanghívás, sem NET, sem térerő, totál semmi.
Aztán próbáltam a Duó NET sticket és gyanús volt, hogy az sem megy.
Ránéztem a céges telóra, az meg jó volt.
Így arra jutottam, hogy biztosan csak az újonnan regisztráló telókat nem engedi fel a hálózat.
Aztán igazam is lett, 12:45 -kor végre életre kelt a telefonom.
De azért durva, hogy ennyi ideig el van vágva az ember a külvilágtól ...
(Úgy éreztem magam, mintha 25 évet vissza mentem volna az időben. Bár 25 éve még nem hiányzott ennyire a NET meg a telefon, pedig nem volt ...)No de végre jó, és ez a lényeg.
Aztán max. lesz majd valami ajándék tartozék kupon kompenzáció gyanánt ... (Ugye Vangelis ...)[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #69776 üzenetére
OK, azt már leteszteltük, hogy a telefonban mindenféle kártya megy, csak épp ez nem. (Tehát a készüléknek elvileg nincs semmi baja.)
A kérdés az, hogy ez a kártya, ami nem megy benne, működik-e rendesen másik készülékben!
(Mert ha nem működik másikban sem, akkor egyértelműen a kártya / előfizetés hibája okozza a gondodat ...)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Ez a VoLTE még nagyon titkos!
(Ki lettünk moderálva.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz szabogabor10 #69603 üzenetére
Szerintem azt is csak hétfőn vagy kedden fogja látni a számlatörténetben, miután a Bank bekönyvelte a bankkártyás vásárlást.
Viszont ha emlékszik, hogy mennyi volt az egyenlege, akkor érdemes ránézni, mert az mindig a valós értéket mutatja, igy, ha az lecsökkent, akkor levonódott.
+ A Telekom nekem mindig küld e-mail értesítést, hogy sikeresen befizettem a számlámat.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Soulfly842 #69567 üzenetére
Ez a Kanizsa most nagyon rosszúl érintett.
A jövő héten akartam vállalati flottás belépést intézni számhordozással. Akkor most mehetek valamelyik viszontos üzletbe ...
Nem is igazán értem a dolgot, hiszen mindig rohadt nagy tömeg volt benne ...Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Vangelis #69534 üzenetére
Van aktiválási díj, de az 1. alkalomnál jóváírják, tehát, akkor végül is nincsen.
Az áraknál figyelj a van már / nincs még fülekre!
Egyébként nem lenne jobb, ha bebattyognál egy ügyfélszolgálatra és vennél egy Net&Roll Teszt SIM -et?
-
glaci
őstag
válasz -=RelakS=- #69532 üzenetére
Ha érdemi ügyintézést szeretnél eszközölni, javaslom, hogy hívd a 1430 -at, vagy próbálkozz a Telekom App -al, azokkal többre mész!
-
glaci
őstag
válasz Gabesz87 #69429 üzenetére
Kiszolgáló: smtp.gmail.com
Biztonság: SSL
Port: 465
Bejelentkezés: "pipa"
Felhasználó: teljes GMail -os e-mail cím.Ezeket így elfogadja, de ha küldeni próbálsz, az nem biztos, hogy sikerülni fog.
(Nekem a bejövő volt fontos, így nem szórakoztam vele.)[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Gabesz87 #69425 üzenetére
POP3:
Felhasználó: az e-mail cím @ előtti része.
Kiszolgáló: freemail.hu
Port: 110Az SMTP a kimenő levelekhez kell. Az viszont nincs a FreeMail -hoz, így vagy a vezetékes NET szolgáltatódét vagy pl. ha van GMail fiókod, akkor azét tudod használni.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz #04441088 #69021 üzenetére
Szia!
Ha beírtad a PUK kódot és kéri hogy írd be a kívánt PIN kódot, akkor már jó helyen vagy (voltál).
Kitalálod, hogy mit szeretnél új kódnak, beírod kétszer és onnantól az lesz majd az új PIN kódod!
Szóval igazából nem is értem, hogy mi a problémád ...
Szerintem Te nem ugyanazt írtad be a 2 alkalommal, amikor bekéri (az elírás kiszűrése miatt kéri 2 alkalommal) azért futott sikertelenre.
Szóval: PUK + 2 * új PIN és örül!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz _Moriarty_ #68948 üzenetére
Na most tedd a szívedre a kezedet és válaszolj őszíntén!
Elhinnéd, hogy a Telekom weboldalát nézed és nem gyanakodnál, hogy esetleg valami adathalász "klón" oldalt sikerült betölteni, ha minden tökéletes lenne rajta?Ez már mondhatni, a védjegye az oldalnak! Amíg tele van hibával és semmi nem működik rendesen, addig biztos lehetsz benne, hogy jó helyen jársz!
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Na, nem volt egyszeru, de sikerult felkelni.
Azt nem tudom, hogy uthenger ment rajtam keresztul, vagy kimostak, de itt vagyok ...
Orommel olvasom, hogy mar kint van a "meglepi", mindjart ranezek.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Na Sracok, en leleptem.
3 orat mar mindenkeppen kellene aludnom!
Ugy tunik itt mostanaban nem lesz semmi!
Majd reggel benezek.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Fel 6 -kor kell kelnem es meg mindig semmi!
Nem tudom erdemes-e egyaltalan varni...Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz quailstorm #67894 üzenetére
Viszont akkor így elnézve a listát egy kicsit hiányosnak tűnik a cucc!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz dptrsk #67598 üzenetére
Mondjuk nem hiszem, hogy abban a tételben, amiben ők mozognak 300 Ft (600 Ft) lenne a papír + nyomda + posta, gondolom ebben egyet értünk!
Szóval én ezt büntetésnek élem meg, mondhat bárki bármit!
Egyébként meg megegyezhetünk, nekem nem kell csekk (azt úgysem használom soha), csak a számlát meg a hívásrészletezőt küldje ki papíron (mert én már csak ilyen régimódi vagyok).Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Egyébként reflektálva az elmúlt nap Telekom weboldalon dolgaira:
Ugyan többen írták, hogy ezért maradtak a hagyományos papíros megoldásnál.
Közéjük tartozik én is pl. A számláimat mindig elektronikusan fizetem, a papír csak vésztartalék, arra az esetre, ha valami gixer lenen, mint pl. most is van.
A gond ezzel csak az, hogy cserébe engem (minket) BÜNTET ezért a Telekom, hiszen emiatt hiába fizetek elektronikusan, nem jár az e-pack kedvezmény!
Na, ez a felháborító !!!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz zole72 #66948 üzenetére
És bármit mondanak, ingyen van.
Legyél határozott, mert sok ügyintéző még most is pénzért csinálja, pedig már nem 2 - 3 napja ingyenes
Egy ismerősömnek is kiszámlázták a 4500 Ft -ot a Nagykanizsai T-Pontban a múlt hónapban. (És a bolondja még be is fizette ...)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz whbear #66318 üzenetére
Elvileg nem fél havi, hanem az aktiválás hónapjában tört havi (tehát időarányos) a lemondás hónapjában pedig a teljes hónapot számlázzák. (Legalább is én így tudom. De hogy a hónap végéig használhatod-e, abban már nem vagyok biztos. Szerintem érdemesebb az utolsó 1 - 2 napig használni és csak akkor lemondani.)
-
glaci
őstag
válasz ForRedGlory #66164 üzenetére
Ez működik a mobil részlegnél is?
Tehát a párom számát, ha átveszem, mint számlafizető (nem tudom ennek a költsége hogy viszonyul az átíráshoz képest), akkor az Ő száma lehet az én társkártyám?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Már megtettem volna, de sajnos személyes ügyfélszolgálat volt.
DuoNET SIM igénylésnél történet.
Az ügyintéző állította, hogy csak így lehet, pedig az ÁSzF szerint bármely internetet tartalmazó előfizetéshez lehet.
Írtam panaszt az online űrlapon. (Akkor 2 -t is.) A másikra jött válsz és megoldás, erre még mindig semmi.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
-
glaci
őstag
válasz Balazska15 #65680 üzenetére
Tudomásom szerint a Next -ekre hűséget kell aláírni.
Ha nem Next -re váltanál, akkor elvileg nem kellene hűséget fogadni és így ez nem is okozna problémát.Ja és ugye azért lényeges ez, mert ha van friss hűség, akkor nincs készülék vásárlás egy ideig.
A "sima" tarifacsomag csere ezt nem befolyásolná.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz zsof Nokia #65619 üzenetére
Lehet kártyásra is hordozni!
(Én is Dominóra hordoztam a Vodás előfizetésemet.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz vwpolopg #65244 üzenetére
Válaszd ki a készüléket. Válaszd ki, hogy nem válal sz hűséget a díjcsomagra, csak az előfizetésre.
Ez után amikor betettem a kosárba ki lehetett választani, hogy milyen díjcsomagot akarok és itt voltak a NET -es csomagok.(Ez volt régen, most nem néztem meg.)
-
glaci
őstag
Na ez az, látom Te is megtaláltad az üzletszabályzatban.
És ugye arról volt szó, hogy a weboldal legfeljebb hellyel - közzel tájékoztató jellegű és minden esetben az ÁSzF -ben leírtak számítanak a szentírás -nak.
Na, akkor most hogy is van ez?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Tegnapelőtt voltam a helyi T-Mobile ügyfélszolgálaton.
Vásároltam egy DuoNet SIM kártyát a Mozaik XS előfizetésemhez.
Pontosabban csak vásároltam volna, mert közölte az ügyintéző, hogy ehhez nem lehet és azt mondta, hogy csak Move csomaghoz kérhető.
Ezen nagyon csodálkoztam, mert úgy emlékeztem, hogy az ÁSzF szerint bármely internet elérést is tartalmazó díjcsomaghoz igényelhető.
Így aztán átváltott Move S -be és megkaptam a DuoNet SIM kártyát, de valahogy mégis átverve érzem magam.
Most kb. ugyanazért a havidijért kevesebb szolgáltatást kapok.
Ugrott pl. a havi 30 SMS -em és a VoIP sem működik. (Ezt pár percel utána már meg is tapasztaltam, amikor az apósék hívtak az UPC -s vezetékes számomon és nem tudtam felvenni az utcán (pontosabban felvette az UPC Phone APP, de totál süket volt a "vonal"), aztán hívhattam vissza őket mobilról magyarázkodni ...)
Hazamentem, megnéztem és jól emlékeztem! Az szerepel az ASzF -ben, hogy bármely NET -et taralmazó djcsomaghoz igényelhető!
Most akkor engem miért csaptak be?
Ha panaszt teszek visszakaphatom a régi csomagomat?
(A k. anyukájukat!)
Bocs, de nagyon ideg vagyok![ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Soulfly842 #61074 üzenetére
Értem, köszi!
Hát engem is meglepett, amikor megláttam a számlán, mert ugye előtte 2 egymástól független ügyintéző (gondolom hasonló lehet a státuszod, ha esetleg magasabb, akkor bocsi, de az infó hitelessége szempomtjából az akkor csak még erősebb érv) is megerősítette, hogy semmilyen hűséget nem szükséges válalni a kedvezményes vásárláshoz!
Még gondolkodom a hang+adat -> csak-adat váltáson:
Nem nagyon beszélek, inkább csak az 1,2 GB NET -et szoktam elhasználni (+ van egy TK N&R XS, de az 50 napon belül meg fog szűnni), ezért lehet, hogy jobb lenne egy N&R (X)S -re váltani. Csak az a baj, hogy azon sokkal lassabban jönne az adat. (150 mbps vs. 10 mbps.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz polonic #61006 üzenetére
Lehet, megérte volna.
Azóta már megint útra keltem és ma már nem fogok visszamenni.Esetleg az is elég, ha azt mondom, hogy az autóbusz állomásnál és a kikötői sétánynál volt a hiba és akkor ők már tudják, hogy az melyik cella?
(Mert gondolom, ha épp ott vagyok és "bemérnek", az lehet a "tuti" módszer.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Másnál is x@raxik a mobilnet?
Épp Keszthelyen vagyok és már vagy egy órája nagyon nehezen tölt be mindent.
2 külön LTE -s előfizetéssel is próbáltam.
(Jobb, mint az EDGE, de rosszabb, mint a 3G.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Soulfly842 #60983 üzenetére
Szia!
Kérlek segíts nekem!
#58921 -en azt írtad, hogy a Vivicita -s cuccokhoz nem kell hűséget válalni.
Vásárláskor az ügyintéző hölgy ezt az informácit meg is erősítette.
És ennek ellenére mégis rákerült a vásárlás napján egy év (sima) hűség az előfizetésemre !!!
Miért / hogyan történhetett meg ez?
Ill. attól, hogy most rajta van ez a hűség, még át tudom válatni a "Voice+NET" előfizum "NET only" -ra?[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Srácok!
Ha van egy hang előfizum hűséggel az előfizetésre (dijcsomag hűség nélkül), akkor azt át tudom váltani adat előfizetésre.
Csak mert alig telefonálok róla, inkább a NET -et használom rajta. Elérni meg elérnének a dominón is.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz cris78 #60862 üzenetére
Ahogy írtam: "Igen".
Tehát amikor az eredeti hűség végéhez érsz (július), akkor lehet venni és akkor arra a vásárlásra onnantól él az új hűség (2 év).
Ha pedig esetleg akkor (júliusban) nem telefont veszel, hanem lelépsz, akkor a most kapott havidíj jóváírásokat kell visszafizetned (május - július).[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz n@p@lm #60850 üzenetére
Remélem megkapod!
(Bár nagyon irigy leszek, mert nekem is kellett volna ...)
(Mindegy, veszek egy dominós W800 -at, az csak 2x annyiba kerül és az akksin és a kijelzőn kívűl kb. majdnem ugyanazt tudja.)Szerk.:
Bár így visszaolvasva a tényeket már sokkal rosszabb vételnek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Teko001 #60815 üzenetére
Próbáltam a telefonszámmal a készletértesítőt.
Nem mondom, hogy tippelj, sikerrel jártam-e ...Hiba a feldolgozás közben szöveg, bármit próbálok intézni. Nem tudom, hogyan lesz ebből telefonszámla befizetés ...
Ha nem vagyok belépve bejönnek a készülékek, ha be vagyok lépve, akkor minden készüléknél hiba + a számláimat, az előfizetéseimet, a rendeléseimet és lényegében semmit sem tudok megnyitni, mert mindenre hibát dob.
Ha kilépek, akkor ismét jó, de úgy meg semmit nem lehet intézni, még egy készlet értesítőt sem, nem hogy számlabefizetést.Ajjajj, most gondban vagyok, mert mindkettőre szükségem lenne!
Egyéb ötlet esetleg?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
-
glaci
őstag
válasz hurenzon #60797 üzenetére
Az jó!
De hát hülye vagyok én, hogy a 300 -at átváltsam S -re?
Még ha adnának egy Heló Holnap csomagot, de amit ajánlanak, az "semmi".
Ráadásul 1 éve még épp nem volt arany szintű a párom, akkor kapott 1 évre 500 HUF havidíj kedvezményt. Most meg, hogy már arany semmit?Közben beszéltem új ügyintézővel. Havidíj kedvezményt Ő sem akart adni.
Annyit mondott, hogy ami van drágulás azt egy összegben a hűségből hártalévő hónapok számával megszorozva jóvá tudja írni. (Pl.: 300 HUF emelés és 4 hónap hűség = egyszeri 1200 HUF jóvárás.)
A semminél már több, de még nem az igazi.Viszont a BF -es S4 mellé kötött ATK N&R XS -re felajánlotta, hogy megszüntethetem, ha kifizetem a készülék részleteit. Osztottunk - szoroztunk, majd ezt az ajánlatot elfogadtam. Most már csak azt várom, hogy a kollégája felhívjon egyeztetni.
A többi még gondolkodós / újra próbálkozós, mert a Like300 -nál havi- és percdíj is emelkedik, a Mozaik XS -nél több mint 10% -al a percdíj a N&R 1GB LTE bővitőnél pedig 30% -al nő a havidíj.
Azokkal még jó lenne kezdeni valamit. Az 1000 HUF havi díj jóváírással én meg is elégednék, de valamiért nem akarják felajánlani.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
-
glaci
őstag
Mi van ezzel a 1430 -al?
Ha a számlareklamáció (4) menüpontot választom, bontja a vonalat.
Ha a szolgáltatás megrendelés (3) majd a saját szám (1), akkor megint lerakja.
Tiltólistán vagyok az ügyintézőknél vagy már nem csak a weboldal bugos?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Soulfly842 #58921 üzenetére
Kedves Soulfly842!
Itt (lásd amire válaszoltam) azt írtad, hogy hűség nélkül lehet megvenni a Vivicita -s cuccokat.
Az ügyintéző nénike az Allee -ben szintén azt mondta, hogy nem kell hűséget válalni.
Sőt, amit aláírtam papírt, azon sem emlékszem, hogy lett volna szó hűségről.Ehhez képest a számlámon látom, hogy ráterheltek az elöfizetésemre 1 év hűséget !!!
Kérdéseim:
1.: MIÉRT ???
2.: Lehet, hogy ez rontja a "tárgyalási pozíciómat"?
3.: Miképp vetethetem ezt le?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam Deck
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM