- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
válasz szabogabor10 #109416 üzenetére
-
kalanchoe
senior tag
Felhívtam a 1414-et, kapcsoltak egy olyan ügyintézőt, aki érti a dolgát, aktiválta a VoWiFit. Újraindítás, és lám működik! Galaxy A40/havi díjas előfizetés
-
kalanchoe
senior tag
Chaten mindig sablonválaszt kapok:
Egyelőre sajnos még a telekomnál nem elérhető -
kalanchoe
senior tag
válasz szabogabor10 #109236 üzenetére
Nem, azt mondták még nem elérhető.
-
kalanchoe
senior tag
válasz Nordik #109209 üzenetére
Ez több tényezőtől is függ. Ha sokat netezel hónapról-hónapra, social media is fontos, érdemes meggondolni a netes csomagot. Főleg akkor, ha vannak otthoni szolgáltatásaid, és Magenta1-be váltanál.
Telefonálás téren kinek mennyi az a kevés.
Hűséget nem kötelező vállalni, csak annyi, h hűség nélkül 5000 ft a belépési díj. -
kalanchoe
senior tag
válasz MittuDomain_ #109203 üzenetére
Nincs lehetőség a már lezárt Mobil S 2017-et kombinálni az új Net 2GB-al. Új Mobil S kell mellé.
-
kalanchoe
senior tag
válasz radio100jozs #109194 üzenetére
Kötbért jelzi váltás előtt, ha kell fizetni.
-
kalanchoe
senior tag
2 gigásra biztos váltok. Duplázással 4 giga netem lesz + korlátlan social media, és nem sokkal drágább.
-
kalanchoe
senior tag
válasz radio100jozs #109147 üzenetére
Ez egész jó, lehet váltok a 2 gigásra. Ott is érvényes a Magenta1 duplázás? Mert 4 giga nettel nagyon elégedett lennék.
-
kalanchoe
senior tag
válasz ElektrikusDE #109068 üzenetére
Köszi! Melyik hálózaton roamingolsz?
-
kalanchoe
senior tag
Telekom roaming Románia területén jól működik? Előfizetésesre + Dominosra egyaránt gondolok.
-
kalanchoe
senior tag
A Korlátlan Net díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérő maximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. Virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén 10/5 Mbit/s
-
kalanchoe
senior tag
Csak bankkártyáról nem lehet tölteni, előfizetés terhére megy?
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #108796 üzenetére
Én használtam egy ideig a t-online levelezőt és sosem volt vele gondom.
-
kalanchoe
senior tag
Tudtok valami appot, módszert amivel le tudom tiltani, hogy a telefon ne küldjön SMS-t és ne indítson hívást nem-Telekomos irányba? (Szeretném megelőzni a ráfizetést, mert a telefon hajlamos Vodafone-os számokra Samsungos SMS-eket küldeni...)
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #108673 üzenetére
En se kaptam meg a HBO-t, ejfel utan 5 perccel regisztraltam ra.
-
kalanchoe
senior tag
Telekom: nincs VoLTE ikon, csak 4G-n marad híváskor
Telenor, Vodafone, Digi.Mobil: van VoLTE ikonSamsung, Huawei esetében van így főként , Apple iPhone-okon csak azzal jelzi, hogy 4G-n marad.
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #108575 üzenetére
Én HBO-t választottam.
Mozijegy se rossz választás. -
kalanchoe
senior tag
Már regisztráltam is a nyereményesre. Domino day még nincs. Nekem a fesztiválos se, mert már 1x aktiváltam.
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz kakuk.tamas #108565 üzenetére
Ugyfelszolgalat azt mondta,hogy elmeletileg ejfeltol menni kene. de majd meglátjuk, hogy mi sul ki belole :)
-
kalanchoe
senior tag
Valaki nem tudja, hogy holnap a 0630 kapcsolat napja program ajándékokat hány órától lehet választani?
-
kalanchoe
senior tag
válasz Martinkiddo #108546 üzenetére
Koszi!
-
kalanchoe
senior tag
Btw, kolcsegkontrollos csomagnál is kell aktiválni *104#-el?
@_q: tapasztalatod szerint Olaszo-ban melyik a legstabilabb szolgaltato? -
kalanchoe
senior tag
Én se tudok hívni. De olyan szinten, hogy kikapcsolt VoLTE mellett se indul a hívás.
Tegnap meg pont hívtak, venném fel, beakadt a hívás. Azaz ment, de nem volt hang. Próbáltam visszahívni, és a telefon csak annyit írt, hogy szerverhiba.[ Szerkesztve ]
-
-
kalanchoe
senior tag
Ismerosomnek (Domino efi) nem ment ma a Domino Day net, pedig aktiv volt a csomag. Mindent kiprobalt, megse volt jo... szval erdekes, van baj.
-
kalanchoe
senior tag
válasz ricshard444 #108155 üzenetére
iPhoneokra csak 1 ev gari van.
-
kalanchoe
senior tag
válasz szabogabor10 #108060 üzenetére
En eloszor azzal szenvedek, h legyen volte. Aktiv az elofizetesen megse megy. Bezzeg dominoval okes. Muszaj leszek a 1414et hivni.
-
kalanchoe
senior tag
Szerintetek mitől van 28 ft a havi egyenlegemen, ha nem telefonáltam és nem küldtem SMS-t, csak Telekom irányba, ami ingyenes? Ráadásul semmi mást se csináltam a mobilon.
Nem egetverő összeg, de azért jó lenne tudni, hogy mi lehetett ez.[ Szerkesztve ]
-
-
kalanchoe
senior tag
válasz radio100jozs #107937 üzenetére
Ezeket hol olvassátok? Ászfben nem találtam.
-
-
kalanchoe
senior tag
Samsung Messagesben hogy működik a RCS? Jelzi valahogy, mint GMessengerben, hogy RCS-n megy az üzenet?
-
kalanchoe
senior tag
Volte-t ugye üzletben is be tudják kapcsolni?
-
kalanchoe
senior tag
Holnap chaten megpróbálom intézni, az gyorsabb, ha ott se megy akkor marad a 1414.
Ez érdekes, egy SMS-t kaptam, hogy aktiválták a Net Alap csomagot, minden hónap 1-jén van a fordulónap, de eddig meg 16-án volt. Akkor most ezzel mi van? Ráadásul a Magentás fogy, ami meg 16-ig tart. -
kalanchoe
senior tag
Kértem a chaten a bekapcsolást. Elvileg be is kapcsolták, gyakorlatilag meg... nem. SMS se jött, újraindítás is megvolt, szóval nem tudom mi lehet. Többször is megpróbálkoztam egyébként.
Valaki a (#107772) hozzászólásomban lévő kérdésre tud választ adni? Ez is egy bug lenne?
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #107740 üzenetére
Általában az fogy hamarabb, ami kevesebb időre szól. 10 GB meddig van neked?
-
kalanchoe
senior tag
Előfizetésemnél megjelent egy ilyen:
"Vállalt minimum havi díjad: 4190 Ft" - Ez pontosan mit is jelent? Csak arra vonatkozik, ha nagyobb csomagot akarok igénybevenni, tehát az aktuális (alap) csomagomhoz kapcsolódó havi díjat nem befolyásolja? -
kalanchoe
senior tag
Szerintetek mennyi az esélye, hogy egy múlt héten rendelt készülék + havi díjas előfizetésem (Dominóról váltva) holnap megérkezik? Végülis akkorra kértem.
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #107549 üzenetére
Az csak akkor működik, ha van mellette havi díjasod/a fiókban van havi díjas szám.
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #107437 üzenetére
Alap telefonkezelő mutatja, mi mennyit használ. Ezt végülis az is alátámasztja, hogy 20 perc alatt 3 MB-ot evett meg híváskor. Szinte ingyen van a telefonálás VoIP-al.
Persze a Viber hangminősége lehetne jobb is, de a kevés fogyasztásnak ez az ára. Google Duo kínál jobb hangminőséget, igaz, az többet is fogyaszt.[ Szerkesztve ]
-
-
kalanchoe
senior tag
Köszi a tippeket! Akkor a 300 perc + Maraton lesz.
Maratonom most már van, 1 hónapja használom, és nekem teljesen jó, mert változik, mennyit használok.
Perceket meg majd vásárolok néha.Duplát egyszer lehet kipróbálom, mert tetszik az ajánlat. Aki eddig a Mobil S + 1 GB kombót használta, annak is jó lehet.
-
kalanchoe
senior tag
Maradok Domino-s, nem érné meg a havi díjas.
Gondolkodom, mi lenne jó választás.300 perc egy hétre (ezt néhányszor igényelném csak, mert főként VoIP-on beszélek) + Maraton 4 GB / 3,5 GB (ez így 3-4 hónapig kitart)
300 perc egy hétre + Domino Net 1 GB
Domino Dupla (50 perc + 1 GB net, második hónapban 2 GB)Szerintetek?
-
kalanchoe
senior tag
Most már nálam is ok.
-
kalanchoe
senior tag
Elvileg 8-tol lesz Domino Day.
-
kalanchoe
senior tag
válasz MaxxDamage #107308 üzenetére
Vezetékes telefont akkor érdemes kérni, ha használod, vagy ha jelentősen csökkent a havidíjon. (Területi kedvezmény esetében.)
Műholdas TV-t is lehet még kérni VDSL-en tudtommal, igaz, már az IPTV a preferált ott, ami meg nagy szeletet lecsíp a sebességből.[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
Ezt a szintet hol látom egyébként? Mert az appban nem találom, pedig már van Kapcsolat kártyám Otthoni és Domino szolgáltas lévén.
Más: 2 hónapos Domino előfizetést válthatok havi díjasra úgy, hogy a +11 forint kedvezményt is megkapom készülékvásárlásra, 2 év hűség mellé?
-
kalanchoe
senior tag
-
kalanchoe
senior tag
Érdekes, alap csomagban készülékvásárláshoz most már csak 10 ezer forintot adnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM