- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie141
tag
Én a lakásban minden szobában kipróbáltam és mindenhol ugyanolyan volt, akusztikai probléma kizárva, több forrásról is próbáltam: pc-s hangkártya, mobil, laptop, TV optikai csatija - ezek is kizárva, 7 különböző hangfalszettel is teszteltem, ebből 3 db 28 wattos Labtec 2.1 szett, és 4 db 500 wattos Logitech 5.1 szett, szóval a készülékeknek sem lehet baja. Az eredeti hangzásukhoz képest a gyengülés arányos mindkét típusú szett esetében, tehát ugyanannyival lett gyengébb az egyik, mint a másik.
Egy új jelenség amit nem említettem: ha tekerem feljebb a hangerőt, akár a hangfalon, akár a forráson, a basszus nem lesz arányosan erősebb, hanem mintha háttérbe szorulna, a szatellitek elnyomják a mélyet. A Logitech esetében amíg jó volt ilyenkor szabályosan érezni lehetett a basszust a mellkasomban...
A Logitechet tudnám gariztatni akár még 10x, de hiába küldenek újat, mert ugyanez lesz. Vagy vennék az árán egy minőségi mélyládát, de valószínű, hogy annál is...
Audio topikokba már írtam, kb addig jutottak, hogy biztos a hangkártyámnak van baja, vagy a fülemnek, de ezek több tényezőt is kizárnak. Pl., hogy-hogy csak itthon szól szarul, máshol meg tökéletes. Korrektebb válasznak tűnt, hogy valami az áramkörben 'elszívhatja' a mélynyomók teljesítményét, valamint hogy az olcsó tápkábelt lecserélhetném árnyékoltra, de sztem az ilyen kis borotva kábelekből nincs is árnyékolt, legalább is nem találtam.
Annyira, de annyira frusztráló ez az egész... Már több, mint egy éve ez van, és azóta még rosszabb is lett kicsivel...
[ Szerkesztve ]
-
kotibor
tag
Ha már szakemberek és szervizek...sajnos nem jártam sikerrel, állítólag HP (modell:8022) tápokhoz nincs alkatrész, így nem tudják javítani.
Honnan tudnák szerezni egy HP tápot, pár ezer forint ahogy látom, de most nem találni és javítani sem tudom...tényleg ennyire reménytelen lenne?Köszönöm
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
tag
Köszönöm a választ. Írtam a jó topicba is.
Természetesen nem DC-t transzformál, hiszen erre van a MOSFET, hogy váltakozó áramot hosszon létre. Persze az lehet, hogy ezt meg a multiméterem nem képes mérni, a túl nagy frekvencia miatt.
Egyébként a primer oldal vezetékezése kb. 3 Ω, ellenőriztem azt is.
Szekunder oldalon az egyenirányítás után, ahol már biztosan tudok multiméterrel mérni, nincs feszültség.A fogalmakat innen szedtem: http://kapcsolas.blogspot.hu/
A próbagarancia a nálam vásárolt minden termékre automatikusan jár, mert szerintem így korrekt.
-
-
Sándor -P20-
senior tag
Üdv, kösz a választ, a problémát időközben megoldottam...
Annó kilószám javítottuk a videókat de ilyet még nem pipáltam, azért bátorkodtam...
A lényeg, ez egy csúcskategóriás, öntvénymechanikás szerkezet, nincsenek ékszíjak, dörzs áttételek, STB..
Dirkt hajtású az egész, 1db bordásszíjjal, ami nem csúszhat... Szal nem egy gagyi tucattermékről volt szó, a szokásos típushibákkal...
A fő motor vezérlő Ícéjének az egyik lába volt ónpestises, ami nagyobb terhelésre akkora átmeneti ellenállást produkált hogy a cuccos letiltotta magát.
Sza kutyátmacskát már igen, ilyet még nem...
Ja és ígérem többet nem jövök ide ilyesmivel...40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest