Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• I02S3F

addikt

Kis szösszenet a mai nap margójára!

Ma - új projekt, ami után pénzt kap a cég - cseréltek nálunk 8 nagyformátumú nyomtatót (Xerox Versalinkg 7130-ra, Sharp Mx-2664N-ről). Már a nyomtató számmal bajba voltunk, mert kevesebbet hoztak, mint amennyit vártunk.

Jön a futár cég, elvileg ki kellett volna pakolniuk és egyenként levinni a Sharpokat. Mondták, hogy annyi címük van, hogy a Sharp-ok maradnak, majd máskor elviszik őket! Hát nem tudom mi lett volna, ha a Sharpokat viszik, mert órákat kínlódtunk az új nyomtatók beállításával! A 4 fős csapatból ketten dolgoztunk ezen, a többiek offline voltak.

Például nálunk több tartomány van. Ezek kártyás nyomtatók. Csippant az ember és kijön a cucc. De volt egy tartomány (DC), ami nem ment.

Szerencsére mindenre találtunk megoldást, és nap végén jól alakult a mérlegegyenleg. De! De, ha rögtön vitték volna a Sharp-okat, nem tudom mi lett volna! Mert egy jó 5-6 órán keresztül nem tudtak volna nyomtatni a cégnél. Ez egy olyan kb. 150 fős kkv.

Összegezve: Reggel letolt gatyával kezdtem a napot, de a végére megnyugodtam.

Új hozzászólás Aktív témák