- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megane2000
aktív tag
Mai projektem a hátsó fékdob sikálása kefével, rozsdátlanítás, majd lefújtam feketére
Esztétikusabb lett sokkal.. nagyon rozsdás volt, amit az új felni kiemelt.
Na meg polírpasztával körbeszaladtam a kocsin két óra alatt
[ Módosította: Qru ]
-
Megane2000
aktív tag
Valaki vett már új 2016-os Megane-t ? Nekem nagyon tetszik..
Lehet ez lesz a következő kiválasztott.
-
Megane2000
aktív tag
Elkezdtem szereretett Megane 1-emet felújítani.. Sajnos nem tiszta a képeken a kocsi, mert csúf idő van.. de az eddigi eredmények látszanak
Felnik, korménybőrözés, tolatóradar
Folytatás következik 1 hét múlva..
-
Megane2000
aktív tag
Megane1-re van valami jó leírás útmutató hogyan kell szakszerűen szépen lebontani az ajtóról a műanyag elemet és a kárpitot?
-
Megane2000
aktív tag
válasz
diablo1984 #44037 üzenetére
Okés, akkor hagyom
-
Megane2000
aktív tag
válasz
diablo1984 #44035 üzenetére
Jaja elégedett vagyok a munkával én is :-)
Riasztót érdemes berakatnom? Hol dolgoznak a legjobb áron? -
Megane2000
aktív tag
válasz
diablo1984 #44033 üzenetére
Sima volt.
-
Megane2000
aktív tag
20-ból megvan. Pénteken jönnek a felnik
-
Megane2000
aktív tag
-
Megane2000
aktív tag
Üdv!
Megane 1 napellenőzőből az üveget kilehet valahogy szedni? Mert a műanyag kereten ami körbe rögzíti az üveget van két benyomható rész, de az istenért nem tudom kiszedni. Ragasztva van vagy mi a fene?
Vettem egy másik napellenzőt aminek sajnos a színe elüt a jelenlegitől. Gondoltam akkor a kis tükröt kicserélem benne, de nem tudom kiszedni a régi töröttet. Valaki találkozott már ilyennel?
-
Megane2000
aktív tag
Megane1 -re ez az alu méret rámenne valahogy?
Átmérő: 16"
Lyukosztás: 4x100
Felni szélesség: 7,5
Felni ET szám: 37szerk: közben látom hogy nem igazán..
-
Megane2000
aktív tag
Megane 1-be milyen utastér-csomagtartó izzók szükségesek? Van erről leírás? Nincs kedvem szétbontani a kocsit
Gondoltam a könnyebbik utat választom.
-
Megane2000
aktív tag
Üdv,
Nem értek az alufelnikhez, van egy Megane1-em.Ez a felni rámegy?
Átmérő: 16"
Felni típus: alufelni
Lyukosztás: 4x100
Felni szélesség: 7
Felni ET szám: 38
Agyátmérő: 70Azt tudom hogy 4x100a kell, de a többi érték nem tudom megfelelő-e.
-
Megane2000
aktív tag
-
Megane2000
aktív tag
Üdv!
Megane1-be gonodlkodom egy Dension Gateway Lite BT modul beépítésén. Valaki épített már be ilyet? Esetleg használt?
-
Megane2000
aktív tag
Üdv!
Megane1-em van, a rádióm magnós. Most kazetta - aux átalakítóval hallgatom a zenét iphone-on.
Ezek az fm transmitterek vezeték nélkül működnének. Ezzel kapcsolatban van tapasztalata valakinek hogy milyen a hangminőség transmitteren keresztül? -
Megane2000
aktív tag
Srácok h kicsit nehezebben tudom berakni 1-esbe az mulyen problémához vezethető vissza?
-
Megane2000
aktív tag
Az a baj hogy mikor vettem a kocsit akkor volt rajta valami csúnya küszöb, azt leszedtem, de a matrica az istenért nem akar lejönni semmilyen szerrel. Legalább 15 féle szert próbáltam.. Így jobb híján most veszek rá egy szép küszöböt! Remélem a posta költségét le tudom alkudni
-
Megane2000
aktív tag
Üdv srácok!
Szeretnék venni króm színű küszöbvédőt. Hol lehetne venni jó áron? Ti vettetek mostanság ilyet?
-
Megane2000
aktív tag
Valaki tud ajánlani olyan illetőt aki beszerel nekem egy tolatókamerát? Boltok 15ezrekért szerelik be, hátha valaki olcsóbban elvállalja!
-
Megane2000
aktív tag
Ma reggel néztem hogy kiégett a 2000es Megane-omba a bal oldali fényszóró. Ebbe nem tudjátok hogy H4-es kell vagy más?
Gondolkodom hogy a meleg fényűt lecseréljem-e hideg fehér fényűre. Nagyobb fényerejűek ezek a fehér izzók? Valakinek személyes tapasztalat?
Csomagtér tálcát is kéne bele vennem, azt hol a legolcsóbb megvenni szerintetek?
-
Megane2000
aktív tag
Budapesten ismertek jó klímást?
11-22-20- kerületen jó lenne. Általános karbantartásra vinném.
-
Megane2000
aktív tag
Na én most adtam le a verdát.. Nálam is előjött ugyan az mint az F1-ben a Renault-oknál.. Váltó hiba.. De szerencsére nekem idén csak az 1. váltó cserém lesz
Hozzá jön még a kuplung csere, plusz az általános szervizelés.. Egy nyaralás ára rámegy de nem bánom mert kiszolgál!
-
Megane2000
aktív tag
Van itt valaki aki foglalkozik tolatókamera beszereléssel vagy hifi rendszer beépítéssel?
-
Megane2000
aktív tag
Üdv.
Igaz lehet az hogy az 1.4 V16-os megane-omhoz jó lesz az 1.6 v16 scenic váltója? Holnap venném meg a váltót.. de hátha valaki találkozott már ilyennel.
-
Megane2000
aktív tag
Üdv.
Voltam ma szervízbe.. Sajnos váltót és kuplungot kell cserélni. Szereintetek hol lehet a legjobb áron vásárolni váltót? A kuplungot kihozom unixból az új lesz, de a váltót megkéne oldani bontásból.
Javaslat?2000évjárat 1.4 v16
-
-
Megane2000
aktív tag
Üdv srácok!
Van egy 2000-es megane-om .. (nevem is sugallja
)
Azt vettem észre jó ideje hogy sípoló hangot ad a motor bizonyos fordulat felett. De folyamatosan fütyülő hang van pl mikor megyek 5-ösbe 100 fölött. Ezt a hangot mi okozhatja? Szarakszik a motor? -
Megane2000
aktív tag
válasz
Megane2000 #37898 üzenetére
Akarom mondani serv :-)
-
Megane2000
aktív tag
Üdv srácok!
Van egy 2000-es Megane-om . A műszerfalon tegnap kivillant a servo lámpája. Az mit jelent?
Sajnos most a kézikönyv nincs nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest