- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Van egy Megane 2000 évjáratú autókám. Azon 14" kerekek vannak most. Tavasszal szeretnék venni alufelniket, de nem tudom milyen méretet kéne néznem. 15" gondolom még jó hozzá, de a többi méretét nem tudom. Illetve tudtok ajánlani helyet ahol viszonylag jó áron szép felnik vannak?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv Srácok!
Van egy 2000es évjáratú 1.4 v16 benzines Megane-om. Az a baja, hogy indítás után most rögtön áléétam volna ki a garázsból és bedadogott majd leállt. És nem is akart újraindulni, csak ha vártam kicsit. Majd miután mentem vele többször próbáltam leállítani majd indítani és pöccre indult.
Ilyenkor mi lehet a gond?
-
Csabee.
nagyúr
Hétvégén városi forgalomba 5,5L-es átlagfogyasztással sikerült utaznom!
-
Csabee.
nagyúr
Renault találkozó szokott lenni?!
-
Csabee.
nagyúr
Az a durva hogy a Mégane rendszámtábla világítás kiment. Kiakartam cserélni, de a prizma levételekor eltört, mert elöregedett az anyag.. ( A jobb oldali prizma) És 3.000Ft-ért adnának újat...
2000.es 5 ajtós Megane
-
Csabee.
nagyúr
Lehet letölteni szerviz könyvet Renaulthoz? Betelt a mostani
-
Csabee.
nagyúr
Ti milyen időközönként cseréltek olajat? Én most vettem 1 hete a Megane-t.. 1.4 V16 és úgy gondoltam most olajat cserélek rajta. Milyen olajat ajánlotok? Mennyibe fog kerülni? Ilyenkor gondolom szűrőt is kellene cserélni.
-
Csabee.
nagyúr
Nekem elképzelhető hogy 1.4 v16 95LE a verdám?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Múlthét óta egy Renault Megane tulaj vagyok! Nagyon elégedett vagyok a kocsival..
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest