- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaska
aktív tag
-
bundaska
aktív tag
válasz
core i7 #50135 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! CPU-z letöltve, azt írja DRAM Frenquency: 803,7 MHz, szóval itt is jó szerintem, de az SPD-ben viszont 667MHz-t ír, a Ranks-nél pedig Single-t. Itt nem Dualnak kellene lennie? Vagy tévedek? Csak nem jó valami, pedig BIOS-ban 1600-at ír.
A RAMok kiszedése megoldhatja a problémát? Milyen sorrendre gondolsz? Az első 2x4 GB az 1-es és 2-es slotban volt eddig, sose nyúltam hozzá a közel 3 év alatt kb. Most hazahoztam a ramokat, beleraktam az újat a másik 2 slotba. De természetesen holnap megpróbálom ezt is amit írtál. Ha továbbra is lenne valami gebaszí, azért még jelentkezem.Üdv: Bundas
-
bundaska
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. A gépemben 2x4GB ram volt, vettem még bele márka és típus azonos memóriából még 2x4 GB-ot. A BIOS és a Windows is látja, de azt írja, hogy csak 12 GB használható. Mi lehet a probléma? Jah és a képek alapján amit linkelek, 1333MHz-en is futnak. Ebben kérnék egy kis segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged