- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
válasz
Anulu79 #52388 üzenetére
A másik kettő mellé szeretnék még berakni 2x4 gb. Használtan venném mert találtam itt helyben talán jó áron és azok 1600. A lényeg igazából az lenne hogy ne 8 hanem 16gb ramom legyen.
Csak gondoltam megkérdezem mert aztán lehet nem működne az 1600mhz miatt meg ilyenek.De gondolom azon kívül hogy +8gb-om lesz semmi más nem változik.
Köszönöm a választ.
Az a baj, hogy szívesen vennék, jobb procit, csak akkor már nyílván új generációst, akkor már alaplapot és akkor már ddr4-es ramokat is kell vennem és ez sok pénz lenne. Meg hát még nem volt gondom vele szóval nem is kell még lecserélnem. Csak hát haladni is kéne néha a korral.
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Van egy Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 lapom benne egy i5-2500 mellettük egy 2x4Gb 1333Mhz Geil ram.
Játékra elég lehet az a 1333 mhz? Vagy a ramoknak nem nagyon van ilyenekbe beleszólása?
Nem nagyon szeretnék belenyúlni a gépembe, mert nekem elég ez a proci ami ugye csak 1333-ig támogatja a ramokat. Ha belerakok 2x4 1600mhz ddr3-as memóriát és biosban beállítom hogy csak 1333 menjen frekvenciája akkor már észlelhető lesz a plusz memória?Gigabyte GTX 1050 Ti Windforce OC van még vga ha számít valamit
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Hogy lenne érdemesebb ramot venni? 4gb-ot szeretnék.
Szóval 1x4 vagy 2x2 be kéne venni? -
Beni97
őstag
Sziasztok
nekem gáz van a ramommal, OCZ Platimun DDR3 1333, viszont csak 1066 ban megy CL7 ben, variáltam már az időzítéssekkel de mindig visszaáll 1066 ra :/
volt bios reset is de nem megy vissza gyári értékre semmi sem!
Ötlet?Előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- DDR3 DDR3L 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest