-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcy7
tag
Minden auton van, de kiprobáltam úgy is hogy normálba volt úgy is ugyan ez a helyzet, amúgy néztem, hogy 1,5-öt ad nekik.
Everest dimmbe 1,52ír, így hogy minden auton van.Megmondom őszintén mivel úgy hallottam, hogy a giga lapok több feszt adnak mint amennyit kiírnak ezért nem állítottam rá pluszba.
-
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a ramjaimat nem tudom a névleges sebességükön futtatni.
Gigabyte EP45T-UD3LR lap, ram GEIL Value 4096Mb DDR3 1600Mhz CL8 KIT(8-8-8-28)
Biosban minden auto állásban van a Performance Enchance Turbo állásban, és ilyenkor 1333-on látom a ramot 7-7-7-24-es időzítéssel.
Everestes teszt futtatásnál már csak 1066-osnak írja 7-6-6-20 CR2-vel.Próbáltam manuálisan beállítani, a biosban az exterme mem prof. átraktam profile1-re és így egyből 1600-ra ugrik az érték és az időzítés is jó, próbáltam manuálisan is beállítani ezeket a gyári értékeket viszont egyik variációval sem indul el a gép, csak folyamatosan resetel majd 15-20 próba után visszaáll alapra.
Mit és hova kéne állítani?
Segítségeteket köszönöm!
-
Tomcy7
tag
válasz
Rover623 #28213 üzenetére
Szerintem a "milyen" szó és az hogy konkrét ramra kérdeztem nem azt jelenti, hogy milyet vegyek, hanem konkrétan erre a típusra irányul, így szerintem ez ide illik...
Ha úgy kérdeztem volna, hogy xy lapba milyen ddr3-as ramot vegyek akkor jogos a másik topik, és akkor nem is ide írom de szerintem így nem.
Az hogy oda írtam, hogy milyen lapba akarom az csak egy plusz infó volt számomról.
Mivel számomra ismeretlen a márka ezért kérdeztem, hogy szakmailag milyen, van-e valakinek tapasztalata érdemes-e fecsérelni rá az időt.Persze feltehettem volna kicsit konkrétabban is a kérdést az igaz elismerem.
-
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyenek ezek a ramok?
PATRIOT 4096Mb DDR3 1600Mhz Viper II KIT
Egy Gigabyte P45-ös lapba lenne.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Chrome
- További aktív témák...
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest