-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E1even
senior tag
Szia!
Megcsináltam, de ez sem segített.
Mindig akkor csinálja mikor beállítom az XMP-re (utána egyáltalán nem engedi bekapcsolni a SpeedStep-et). Ha nem állítom be, akkor minden frankó, de a RAM csak 1333 MHz-en működik.
Ugyan ezt csinálta az előző lapomban is a Corsair (P7P55D Premium), a G.Skill pedig abban is ment simán. -
E1even
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud ebben segíteni?
Van 4GB ilyen Corsair memória a gépemben és a BIOS-ban beállítottam az XMP-t annak rendje és módja szerint, utána nem engedi bekapcsolni az Intel SpeedStep Technologie-t szintén a BIOS-ban. Azért furcsa. mert ezelőtt 4GB ilyen G.Skill RAM-jaim voltak, 7-7-7-21 1.6V-on simán ment (XMP be volt itt is kapcsolva), és be is tudtam kapcsolni a SpeedStep-et is. Akkor most hogy is van ez? Miért nem működik a Corsair-rel a SpeedStep? 4GB G.Skill Pi 2000MHz 8-9-8-24-es memókkal működne?
Még egy megjegyzés:
Ha a C1E funkciót kapcsoltam be a Corsair-nél, akkor működött valami, de csak 2,4GHz-ig engedte fel a 2,8GHz-es i7 860 procit? Ez miért van?
Ilyen sem volt soha a G.Skill-lel.Előre is köszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest