- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Az egyetlen kérdésedre az a válasz, hogy nem megy az ECC benne. De ez le van írva a lap adatlapján, a kézikönyvében, a supportnál és még kismillió egyéb helyen.
Rover: Az a csúnya, hogy az a "pár" dolcsi körülbelül 4 órányi szabadidőmnek az ára. Az más kérdés, hogy rohadtul nem bízok meg más által írt ilyen jellegű programokban.
-
-
Nekem a Mushkin esetében nincsenek fenntartásaim a garanciális ügyintézés korrektségét illetően. Ne az itthoni tapasztalatokból indulj ki! Persze a posta téged terhel általában, de egy új, minőségi RAM esetében, ha ésszel hajtod, nem lehet gond. Többször vásároltam már én is külföldről, ilyen esetekben ott is csak gyártói gari van. Eddig egyszer volt gondom így alkatrésszel, de leleveleztem a gyártóval, akik postafordultával küldték a vadi új motyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest