- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyar1974
senior tag
válasz
nagy.matyika #48275 üzenetére
Régebben nem néztem a g.skill ramokat, azt gondoltam, hogy eltünnek a piacról ezért a kevés bolt!
Köszi a tájékoztatást! -
blu79
addikt
válasz
nagy.matyika #48267 üzenetére
Rendben, ma még kipróbálok valamit aztán ha nem változik marad így.
-
3800+
őstag
válasz
nagy.matyika #48224 üzenetére
Rendben igyekszem akkor tartani magam a fórumos etiketthez, csak kicsit ellentmondásos válaszokat kaptam ezért kérdeztem másokat is.
Még egyszer köszi, megfogadom a tanácsod!
-
3800+
őstag
válasz
nagy.matyika #48222 üzenetére
Egyik topikban azt írták hogy simán menni fog 2400-on, másikban azt hogy nem. Te megint egy másik féle verziót mondtál, és ez már segít is a döntésben. Úgyhogy nem bánom hogy 3 topikban kérdeztem, minél több véleményt hallok, annál könnyebb döntenem... végül is ezért van a fórum vagy nem?
Köszi a segítséget!!
-
_Sevi_
tag
válasz
nagy.matyika #48186 üzenetére
Minden más jól működik csak amihez kell már a videokártya ott szokta a kevés memória hülyeséget kidobni!
A NOD 32 meg a Malware folyamatosan fút, ezek nem jelezték vissza ,hogy valami gond lenne a rendszerrel.
Valami más ötlet? -
kriszbon
őstag
válasz
nagy.matyika #48191 üzenetére
Az info@rambazar.com-ra írtál nekik?
Mert én ott tettem fel a kérdést, mivel az volt írva az oldalukon, hogy oda legyen írva.
Mikor megrendeltem a ramokat(ami most van) a megjegyzésben hivatkoztam az ajánlásukra, majd 3. vagy talán 4. nap itt is voltak.
Egyébként írták, hogy nemrég alakították át az oldalukat, persze ettől még bármi előfordulhat. -
kriszbon
őstag
válasz
nagy.matyika #48189 üzenetére
Nem tudom miért írod a szeptembert, mert én október közepe körül kértem javaslatot tőlük ram típusra, kaptam is, majd október végén megrendeltem tőlük és 3 nap alatt meg is jött.
-
_Sevi_
tag
válasz
nagy.matyika #48182 üzenetére
Általában ha játszom akkor mellette nem szoktam futtatni más programot, amíg meg a háttérbe megy (virusírtó, malware, HD sentinel) annak nem kéne drasztikusan felzabálnia a maradék memóriát. Tehát az 1 darab játékkal szokott megtelni a memória. Amivel játszom az a GTA5, Mortal Kombat X, Rainbow Six Siege játékok. És amikor vissza dob Win7-be ezzel a megtelt ablakkal ,akkor látom hogy még 2,5 - 1 GB memória még szabadon van.
Köszi a segítséget. -
nagy.matyika
aktív tag
válasz
nagy.matyika #48154 üzenetére
Valaki?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
nagy.matyika #48156 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert nem i5, hanem i3 lenne, és hogy hátha ez számítana esetleg valamit, hogy kicsit javítani a ram-mal, ha már i3. De egyébként renderelés nincs tervben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest