- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Bekékült a Pixel 10a
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lazatt
üzenetére
A vga-t visszavenném az OC-ről. Ha a memtest végigfut hibanélkül (remélem egyesével teszteltétek) akkor már csak a vga tuning lehet ludas, mert mindenhol be van lőve. Nem biztos hogy tudja már a vga az OC-t, mert degradálódott annyit, hogy már hibázzon OC-n. Én visszavenném gyári alapra és megnézném. Ha ott is előjön, akkor méshol kell keresni a hibát.
Értem én, hogy a ramra gyanakodtok, de tuning nélkül megpróbálnám a vga + memóriát is.A gond az, hogy a játékok maguktól bezárnak teljesen véletlenszerűen mintha nyomnánk egy Alt+F4-et.
Ha a ram lenne itt a hibás, akkor kapnál egy kékhalált és annyi. Mivel oda nem tud írni, de ilyet nem írtál.
A melegedésre ha gyanakszol akkor tegyél egy 12-es ventit a ramokra hogy elfújja a meleget róluk.
Bár szerintem nem a ram lesz a hibás, hanem a tuning hibázik valahol szerintem. OC kártyán, ramon.
Mivel csak kilép játékból, az inkább vga probléma. Ha melegedne akkor leállna a gép szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002