- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shono
aktív tag
válasz
zyzzyadi #19448 üzenetére
Hát emlékeim szerint (volt ilyen lapom) az azonos színűekre szavazok. Egyébként meg bazigyorsan kiderül. Belerakod így, ha nem megy akkor amúgy.
Max a biosban engedélyezni kell, bár ilyenre nem emlékszem.
Valamit mint írták: Manual.off:
Mellesleg hol lehet RTFM-es pólót kapni? (IT Corps rulez) -
r3pl4y
aktív tag
válasz
zyzzyadi #19418 üzenetére
Ez igy elég érdekes...
A 2 lap elég hasonló szóval én arra tudok csak gondolni h valami az egyik biosával nincs rendben szerintem próbáld ki h load bios default.. (ezt csak azért mondom mert nekem volt olyan régebben, hogy nyomtam egy bios refresh-t mert ugyanigy volt valami baj a ramokkal, és a gyártó oldalán irták, hogy az uj biosba javítva van ... felraktam, nem lett jobb.. betöltöttem a default beállításokat és jó lett..)
a 2 gépbe a proci is ugyanaz?
Habár nem hiszem h lenne valami köze hozzá.. szerintem a 2 lapnak más chipsete van és igy nyilván más - más biossal dolgoznak.. szóval szerintem ott lesz a gond...
Esetleg próbáld ki amit mondtam hátha összejön ha nem akkor én nemtom mi lehet, de szerintem erre más se nagyon fog tudni válaszolni..
A ramokat biztos jó helyre dugtad? A kék slotba mind kettőt? (ugy emléxem azon kék az chanelek első slot-ja). Mert csak ugy mennek dualba ugye... vagy ha mind a 2 a feketébe van.. a lényeg h külön chanel-be kell dugni a 2 memót de a chanel -en belül ugyanabba a slotba... ergo kék-kék, fekete-fekete párosítással... bocs h ennyire részletesen irom, ha ezzel tisztába vagy akkor elnézést a kioktatásér... de nekem nincs nagyon több ötletem.. de nekem már az is furcsa h nem akarja a lap duálba hajtani a memókat ha jó helyre rakod őket... szerintem azzal a lappal valami nem jó..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 24 gb Corsair vengeance DDR3 tuning ram
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest