- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Lizard01 #18263 üzenetére
Mondjuk a lap topicjában nagyobb a tapasztalat, én személy szerint 27-et nem adnék érte, annak ellenére hogy a corsair jó ramokat gyárt . Iponon láttam geil ultra 1066-os 2x2-gb kitet 18 körül, az már jobb ár . Még egyszer a lapod topicjában érdeklődj, van olyan hogy a lap nem szeret valamilyen ramokat .
-
lsc
nagyúr
válasz
Lizard01 #17830 üzenetére
Mire akarod használni a géped, mert ha játékra akkor az a platform nem a legjobb választás . Marha drága, játékok alatt nem sokkal jobb mint a mostaniak . Ramra nem igazán van tapasztalat még szerintem ddr 3 ügyben, ráadásul csak 1600-as órajel körül jön ki az előnye a ddr2-höz képest . Szerintem keress guglival teszteket /proci teszt is lehet, a konfigban írják a ramot is/. Nekem ez a véleményem, talán más többet tud segíteni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest