Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodmeister
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem nem fizettem érte, nemvok felháborodva, csak egy kicsit
ne vegyél ilyen komolyan, én ilyen vicceskedő gyerek vagyok. ha fel lennék háborodva akkor kicsit erélyesebbet írtam volna, de mivel nemvok bunkó, nemtette. nah elég a magánjellegű pszichológiából
Szóval mindkét gépben AsRock P4i65G van. Proci különböző, de minkettő 3giga csak egyik cerka, másik pentium HT. Mindkét alaplapban ugyanabba a slotba vannak berakva a modulok. Egyetlen külünbség a ramok márkája. A manual-t elolvastam, de abból semmi hasznos nem derült ki számomra. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jogos!
Pl. MSI K8N Neo4F füzetében le van írva, hogy ha egy RAM modult raksz be, akkor azt biza nem mindegy, hogy melyik slotba teszed...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ne vegyél ilyen komolyan, én ilyen vicceskedő gyerek vagyok. ha fel lennék háborodva akkor kicsit erélyesebbet írtam volna, de mivel nemvok bunkó, nemtette. nah elég a magánjellegű pszichológiából
fudi2002