- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
fudi2002
üzenetére
Na.
Hát ez van.
Tehát még egyszer. G.Skill Aegis 3200 Mhz-es .
Az XMP memtest5el nem dob hibát egy óra után se. Viszont instabil lesz a böngésző, a játékok, tehát nem működik megfelelően. Próbáltam ezt az XMP időzítés mellett levittem 3000 Mhz-re, 3 napig volt stabil majd kezdődtek ugyanúgy az anomáliák, sőt játék kézben a vgat, 6700 XT fekete képernyőre vitte többször is.
Alapra rakva (2133) nincs hibája a gépnek, és nincs legalább fekete képernyő sem.Haveré a gép mellesleg, nincs korlátlan lehetőség szórakozni vele.
Ma pedig:
Emeltem a feszt 1.41re, biztos ami biztos alapon. Kékhalál.
Raktam 1.39re, kékhalál.
corrupt
0xc0000428 hiba.Vsoc ilyenkor auton, 1.0n.
Emeltem VSOC 1.08ra, legyen úgy mint nálam. Mivel ugyanaz a konfig, alaplap és cpu ugyanaz, csak a ram nem, nálam 3600as patriot van amin az xmpt emelni kellett 1.38ra és stabil.
ugyanúgy kékhalál.
Kétségbe estem, ezzel nem tudok mit kezdeni.Pár kép, alapórajeles 2133 Mhz-esn a gép megfelelően működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 , DDR4 ramok
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest