Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomMusic

őstag

válasz Zanik #50060 üzenetére

Mondjuk azt nem egészen értem, hogy két külön kit miért ne lehetne a gépben? Ez olyan, mint ha két külön single lenne. Az alaplap manualja írja is hogy:
    "When enabling Dual Channel mode with two or four memory modules, it is recommended that memory of the same capacity, brand, speed, and chips be used and installed in the same colored DDR3 sockets. For optimum performance, when enabling Dual Channel mode with two memory modules, we recommend that you install them in the DDR3_1 and DDR3_2 sockets"
    Én ezt úgy értelmezem, hogy az azonos színnel jelölt foglalatokban legyen azonos a RAM. Nálam van 2x fekete, meg 2x szürke foglalat.
    Bár mondjuk az jó kérdés, hogy akkor honnan tudja, ha 4 részes kittel van dolga, de gondolom van annyi esze a rendszernek, hogy meg tudja különböztetni a 2x2 külön kitet, és az 1x4-es kitet.

Illetve az általad idézett szöveg pont ellent mond annak amit írtam, szóval nem ajánlott 2 külön kitet használni. :B
    A francbaa ebbe az informatikába. :))
    De egy 4x8-as kit meg nagyon nem olcsó mulatság. Mások ennyiért gépet vesznek. :Y
    Szerk.: na majd elolvasom, mit írnak a Kingston (HyperX) oldalán..

Új hozzászólás Aktív témák