- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Bár lehet ez csak az én "gyagyám", de nem az a típus szám szerepel a progikban (Aida, hwinfo, CPU-Z.. stb), mert mindegyik ezt írja típusnak:
KHX1600C10D3/8G
Holott közben ennek kéne lennie:
HX316C10FK2/8
Kép a modulokról:
És amit a progik olvasnak ki:

Az a baj, hogy már lassan 1 éve hogy be van rakva, és sajnos nem én vettem, hanem egy ismerős valami boltból.. Már arra sem emlékszem, hogy fel volt-e bontva, mert rá van a RAM másik oldalára ragasztva magyar nyelvvel valami sorszám, de az akár én is lehettem anno..
Egyébként majdnem létezik olyan típus, amit a progik kiolvasnak: [link]De az is lehet, hogy csak én képzelek rémeket.
Szerk.:
embee Neked is köszönöm a választ!
Ja igen.. a lényeg: nálatok mi szerepel a progikban típusnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó!! Kingston FURY Impact 64GB DDR4 3200MHz LAPTOP/MiniPC RAM
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002