Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - iPhone topik
 - Poco F7 – bajnokesélyes
 - Telefonjavítás, szerviz
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika

- 

Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

AXisBOLD
addikt
válasz

MK VII

üzenetére
						Szia,
köszi.
1-2-3-4 slot alatt 1A-1B-2A-2B -t érted?
lap manualja egyébként azt írja, hogy fel kell tölteni a DIMM*A-t és utána a B-t, máskülönben nem bootol be
ami mondjuk meg nem igaz, mert elindult így (1A-1B-2A-2B)...biost majd még megnézem.
Win alatt van arra app, hogy megmutassa milyen channel-ben mennek? SIW-ben nem látom vagy nem találom
szerk.: aha, CPU-Z, Memory-nál dual channelt ír, SPD-nél Ranks alatt slot 1-3 single, slot 2-4 dual
 most hogy van akkor? - 

1m1s
tag
válasz

MK VII

üzenetére
						Hali!
Köszi a segítséget, viszont láttam hogy 1600mhz-es memóriát ajánlottál.Bios-ban megnéztem hogy jól emlékszem e és ennél feljebb nem tudom állítani a frekvenciát.
Haver is azt mondja hogy 1600mhz-esnek kell lennie a memóriámnak.Akkor most hol lehet a hiba?
(Bocsánat a kép minőségéért.)

Új hozzászólás Aktív témák
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
 - G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
 - BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
 - Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
 - Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszi a segítséged!

most hogy van akkor?
 fudi2002