Hirdetés
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Chosen
üzenetére
no én boltos voltam tavaly novemberig, eladtam pár száz gigát ezekből és mindegyik ment 1066-on 1.9V-on (így lőttem be a gépeket ha eladásra kerültek), persze időhiányban nem lettek kitesztelve feljebb, de az eddigi rekord 800@1180 2.0V-on kingmaxnál amit ki sikerült hoznom. Mondjuk persze abszolút nem mindegy hol veszel kingmax ramot... nagyon nem mindegy. (amit én eladtam azokból 1db hibás sem volt és minden olcsó gépbe az ment) Persze hallottam rosszakról, szinte mind valamelyik netes csodaboltból származott. Én az összeset nagykerben vettem, nem teszteltem semmit rajta és mindegyik ment annyit ami rá volt írva.
-
fgordon
senior tag
válasz
Chosen
üzenetére
Érted, most olyanokról beszélünk, hogy neked nem volt 1x szerencséd, nekem meg 30x szerencsém volt mindig a Kingmax-szal, és még úgy is mentek együtt jól, hogy 2x1 gb és 2x2 gb 1066-os, azonos időzítésen, stabilan, HÚZHATÓAN.
Ha veszel egy új Toyota Avensis-t, és valami baja van, akkor ez egy szar autó, mert kifogtad a 10 ezerből az 1 hibásat? Érted...

Én több ram márkát "bánthatnék", hogy én is kifogtam rossz szériákat, régebben tettem, de most kihagyom...
A fő ok, amiért bántani lehetne a márkákat, az ár/érték arány, meg az értékállóság...
Aki magától nem ébred rá, hogy mondjuk X Ft-ból tud venni 8 Gb ddr2 1066-os Kingmax-ot ( vagy más jó ár/érték arányú márkát, élettartam garanciával), vagy egy hajszállal jobb időzítésű (de nem feltétlen gyorsabb, ez a vicc!), de 2.0V helyett 2.3V-on menő, 4 Gb vagy esetleg csak 2 Gb-os szuperül kinéző, világító, sípoló, zenélő, táncoló ram-ot, más "híres" márkától, az vegye, legyen boldog...

Elvégre Citroen-t is kell valakinek vennie... így kerek a világ...

Nem akarom rontani az itt "dolgozó" embereket, akik komoly gerillamarketing melóval reklámozzák a szerintem nem jó ár/érték arányú memóriákat, esetleg feketén, szürkén árulnak alkatrészeket, stb... de ez is más téma...
Kérlek, hogy megerősítsétek, hogy igazam van, írjátok azt válaszként, hogy nem értetek egyet velem, kössetek belém, stb..., köszönöm!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fudi2002