- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
A lap tuti nem szívózik, ugyanis annó az ab9 topicban nagyon ajánlották nekem ezeket a ramokat és Én79 kolléga 2.05v használta őket 4-4-4-12 800on...szal ezért vagyok most gondolkodóba...

szerk.: igaz videókártyát épp most váltottam, de emlékszem, hogy a régi karival is fagyott ugyanígy, csak akkor nem pörögtem a témán, mert a 7600gt alá nem kellett az izmosabb tuning... biosom nem a legújabb (nekem 20 az új a 23 és az is béta) de a legújabb csak a wolfdale futtatásához kell csak, Én79-nek meg régebbi biossal is ment a kívánt beállítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002