Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
Hali. Nemrég ruháztam be egy új VGA-ra (8800GT), és a Crysis swappolgat. A procim E6300, alaplapom intel d946gzis (nem túl tuningbarát - ami egyelőre annyira nem nagy baj és csak 667MHz-ig viszi a RAM-okat) és a RAM-om 2db fél gigás 533MHz-es. Azt mondták (és sztem is ez lesz), hogy a RAM a leggyengébb pont, nemcsak kevés, de lassú is, így elszántam magam egy 2 gigás kit megvételére, úgyis 10k körül vannak az árak. 1066-osat sztem hülyeség venni, ha úgyis csak 667-ig támogatja az alaplap, viszont a 800-asak még eléggé olcsók, és 667-en jobb időzítést ki tudok hozni belőlük, meg későbbi esetleges alaplapváltáskor jól jöhet még az, hogy 800MHz. Szóval ezeket találtam, ami barátságosnak tűnnek:
Kingstone
Geil Value
Geil Ultra
Sztetek melyik legyen? A Geil nekem szimpatikusabb, mert 10 év garanciát írnak rájuk, míg Kingstone-ra mindössze 1 évet. Melyik a legjobb sztetek? Ill. ha tudtok más boltot jobb ajánlattal/jobb típussal hasonló áron, az is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Kingston FURY Renegade RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Eladó több DDR3 SO-DIMM (notebook) memória vegyesen
- Eladó DDR4 Notebook memória 8 GB + 4 GB 2133 Mhz
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002