Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baryka007

addikt

válasz pidzse4 #67498 üzenetére

de ha az ember elmondja a véleményét, és az nem egyezik meg itt egyes emberek véleményével, akkor vegzálják: fogjam be, vagy törölve leszek,

A gond az, hogy neked véleményed van, nekünk pedig sok éves tapasztalatunk és sok ezer teszt.

Tesztekből tudom igazolni, hogy nem ér sokat az, ha húzogatod a memóriát.

Kérlek akkor mutasd be ezeket a teszteket, és ha lehet legyen rajta 0,1% low - 1% low, és MIN fps is, mivel ezek a kulcs értékek.

És memória húzogatás alatt kérlek ne csak annyit csinálj, hogy betöltöd az XMP-t és belövöd neki 6000 helyett 6800 ra...
    Hanem akkor rendesen ülj neki, állítsd be az ellenállásokat, csinálj egy feszített 8200 cl38 at (rohadt nehéz) LGA 1700 on, ha 1851 en vagy, akkor meg egy 9000 környékét célozz be ha lehet, ha az alaplap nem tudja akkor legyen csak egy 8400-8600... de kitesztelve 2,5 órás TM5 Anta 777 extremmel, meg egy VST/VT3 váltós Y-Crunchert is rakj mellé... És a Ringet is szépen lődd be hozzá, mert gyorsítja a latencyt, ami a memóriának jól jön.

Szerintem nem voltam bunkó és nem voltam sértő senkivel.

De igen az voltál :K
    Elmondom miért !
    -Sok ember sok évnyi tapasztalatát tesztjeit, és tudását írod le pár szóval. Amikor szemmel láthatóan még életedben nem feszítettél be igazán memóriát... De ha őszinte akarok lenni Tibcsihez képest még én sem :K Ő még az ellenállásokat is belövi, hogy a jelintegritás zavart minimálisra csökkentse...
    Szóval itt kár is szaporítanom a szavakat, ennyi melót tudást egy asztalon említeni az állításaid mellé, eléggé abszúrd lássuk be.

Új hozzászólás Aktív témák