Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsKrisi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Jó pár éve egy 2X2 Gb-os Corsair Dominator 1600Mhz-es kit van a gépemben.
Szerettem volna bővíteni 8gb-ra, így vettem két darab 2x2gb-os G.Skill, szintén 1600Mhz-es kitet a helyére. A bökkenő ott van, hogy az egyik G.Skill kit nem jó, kékhalál lesz tőle, a memóriadiagnosztika is megállapította, hogy hibás.A másik G.Skill kit viszont működik a régi Corsair kit mellett is. Így is lefuttattam a memóriadiagnosztikát és nem talált hibát.
A kérdésem az volna, hogy szerintetek használjam így, együtt, egymás mellett a kétféle kitet, a jövőben is meg fognak férni egymással, vagy inkább vigyem vissza mindkét G.Skill kitet és vegyek egyféle márkából 2X4 vagy 4X2 gigát?
Remélem érthető voltam és köszönöm előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston HyperX FURY RGB 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002