Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- IP69 mellett is befért a venti
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Jajj bocsi én a gépház lyukakra gondoltam!!!!!!
Nemtom nekem a plexin se szaladgágt el csak először még ne nyomd rá mert akkor tényleg elszalad csak a fúró hegyével megkezded aztá meg GO!!!! -
PredatorNo1
aktív tag
-
PredatorNo1
aktív tag
Hi épp most a hétvégén dobtam össze a gépemet és úgy sikerült ahogy akartam !!régóta tervezem de csak most jött össze a dolog!!!!Na mivel Predator mániás vok ezért kezdtem 1 Predator célkereszttel az oldalába majd 1 plexit vágtam bele.A házat használtan vettem nem kell mondani már sárga volt a műanyag így tehát újrafestettem az egészet MAtt feketére.A plexire Ráfestettem a Predator Feliratot akit érdekel küldök képet!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Fejhallgatós találkozó
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest