- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
lordovravens #12893 üzenetére
Én már ignorálom az ilyen hsz-eket. Feladtam a szélmalomharcot. Feribókon még többen tudják a tutit. Mindig lesz 1-1 újonc, akik laikusként tudják a frankót, s megy a károgás, de a megoldás keresés, valahogy mindif elmarad
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor középiskolai fizika órán, 1-1 tanuló baromi okosnak hiszi magát, s majd jól
megmutatva bebizonyítják, hogy a relativitás elmélet hibás.Az eredményt mindenki képzelje el.
-
Brekulon
újonc
válasz
lordovravens #12883 üzenetére
Nem a színe a lényeg! A 100d-ben már dolgozott 114000-szer hiba nélkül. Én azóta már legalább 5-szőr szedtem szét. Nem csináltam semmit, csak szétszedtem, kihúztam a magot, majd vissza az egész. Pár napig jó.
Egy japán mandró szerint a felmágneseződő mag a probléma. Demagnetizálni kel, vagy egy erős mágnes pólusváltakoztatásával, vagy kis feszültségű, váltóáramos tekercsel.
Szerintem a szolenoid vezérlésével lesz hiba!!! Ha nem mozdulna, akkor nyitott maradna a rekesz, viszont mivel "fekete" a kép, azt jelenti a mag teljesen kiugrik!!!! Miért????
Nem érdemes cseréltetni a szolenoidot, mert úgy is csak ideig-óráig lesz jó! -
Xantomas
őstag
válasz
lordovravens #12888 üzenetére
Otthon.
Mielőtt kitérek a válaszokra, költői kérdés: újonnan vetted a vázat, vagy használtan? Újabban látok érdekes dolgokat.Nem macerás probléma egyik se, de, csak úgy ezek nem állítódnak el, nem megy el egyik szegmens se az OVF-ben. Viszont ezeket, csak a német szerviz fogja neked megcsinálni.
Gyárilag a szenzor sík elég pontatlan szokott lenni, de párhuzamossági hibája azért nem szokott lenni. Ha igen, ott már valaki vagy elállította a képszenzort, vagy az AF szenzort, vagy a bajonett nincs rendesen összerakva, rosszabb esetben sérült, vagy maga az obi.
-
_csocso_
senior tag
válasz
lordovravens #12883 üzenetére
Szia! Camera Kft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Nikon Z6 - Full Frame milc fényképezőgép - Z 6
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest