- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesFinn
senior tag
válasz
donjohnson #109527 üzenetére
Feltelepitettem a netflix appokat, az Android tv verzió nem kompatibilis, a másik működik egérrel, ahogyan írtad. De sajnos ez így borzasztó rossz, töröltem. Marad a Chromecast. Köszönöm a segítségedet!
(Remélem elérhetővé teszi egyszer a yettel...) -
JamesFinn
senior tag
válasz
donjohnson #109527 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom!
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok. Yettel tv boxra működő netflix appot tud valaki? Eddig amiket letöltöttem, egyik sem működik.
Előre os köszönöm! -
JamesFinn
senior tag
válasz
donjohnson #109316 üzenetére
Értem. Köszönöm a segítséget!
-
JamesFinn
senior tag
válasz
donjohnson #109314 üzenetére
És ezt hogyan telepitem a boxra?
-
JamesFinn
senior tag
válasz
JamesFinn #109305 üzenetére
Beüzemeltem teljesen jó, 5g stabil sebesség, jelerősseg ok. A lokáció volt a probléma.
Viszont még egy orrbarúgás: a yettel tv box nem kompatibilis a netflix appal. Pedig kérdeztem a kiscsajt, erről is : a box teljeskörűen működik, illetve netflixet tudni fogom használni applikációval. Hát nem. Persze erre is a telefonos üsz adott választ. Mindegy netflixre marad a chromecast. (Röhejes, 3 távirányító segítségével lehet szórakozni) A kislányt meg csókoltatom...
-
JamesFinn
senior tag
válasz
4Grider #109302 üzenetére
Lehet költöztetni, 10 napig. A fiam leendő lakásába fog üzemelni, oda ma fogom vinni. Otthon aktiválni, illetve konfiguralni akartam a routert, de a lokáció bekavart. A boltban a hölgyike azt mondta, hogy "megsúgja, bárhol tudom használni" hát nem. Telefonos Üsz szerint hibázott az eladó. Üsz kapcsolta be a 10 napos barhol funkciót, (meglepően intelligens es segítőkész volt, a telekomnál ez nem divat...) és erősen ajánlotta hogy csináljak egy resetet a routeren. Nem használom a yettelt, teljesen ismeretlen terep, telekomnal vagyok. Ma délután feny derül mennyire fog működni.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
csernak75 #109300 üzenetére
Pontos értéket nem néztem, mert felrántott a dolog, de gyötrelmes lassan nyitott meg alkalmazásokat, honlapokat. A router indikátorán 3 jelzés világitott. A üsz szerint pont az 5g határán vagyunk, azt mondta az oroszlános körforgalom környékén van a vége. De szerintem miskolcon jó lesz. (Remélem)
-
JamesFinn
senior tag
válasz
csernak75 #109297 üzenetére
Pont tegnap üzemeltem be én is barcikán. Én a Thököly téren lakom, ott nincs 5g (az üzletben azt mondtak, mindenütt van barcikán...)4g-n Meglehetősen gyengécske, bár lehet a lokációs korlátozás miatt. Ma viszem miskolcra, ott fog üzemelni, elvileg ott elérhető az 5g, illetve a lakás is egyterű. Remélem beválik. Ha nem megy vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest