- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
cooi11 #65771 üzenetére
Ha te vagy az előfizető akinek a nevén volt, és lejárt a hűség ingyen csinálja a vodafon
Ha nem te vagy akkor nem csinálja meg még pénzért seAmúgy sok jót ne várj , mert nem vodás sim-el csak szívás
Nekem vodás R216-Z lett függetlenítve, és mivel vodás firmware van rajta nem vodás sim esetén minden egyes bekapcsolás után rá kell nyomni a beállítások mentésére, nem kell semmit módosítani mert megjegyzi de míg nincs rányomva a Mentés gombra addig nem kapcsolódik.
Hát így nagyon macerás használniDe vettem Dominósat még a nagy Coop kupon alatt az simán gond nélkül megette a telenoros adat sim-et
-
4Grider
félisten
válasz
cooi11 #62869 üzenetére
Ha a telefonod hotspotként üzemeltetve kibír 6-8 órát töltés nélkül, akkor neked semmire sem jó a mobil router. Meg ha VoLTE-t tud használni ezen a hálózaton, mert akkor bejövő hívás közben nem szakad meg a net. (Ha nem látod a térerő ikonja mellett a VoLTE feliratot, akkor viszont meg fog szakadni a net hívás közben.)
-
vpanangin
senior tag
válasz
cooi11 #54732 üzenetére
Kapsz visszaigazoló SMS-t.
Első alkalomra különben 15 percért fogsz fizetni 135 Ft-ot és ezt 7 napig használhatod fel.
Ha elfogy újra rendelheted.
Mielőtt elfogy és újra rendeled, akkor elvesznek az előző rendelésből maradt perceid.
Valószínű, hogy a második vagy harmadik rendeléstől már nem 15, hanem több percet ajánl fel a rendszer.
Hogy meddig növeli a megvásárolandó percek számát a rendszer, nem tudom.
Nyárig, mielőtt flottába léptem, azzal szórakoztam, hogy volt 4db MyMinutos kártyám és mindig másikról vásároltam meg a perceket. Kétkártyás mobilom van, az egyik slotban az állandó hívószámos kártyám volt az elérhetőség miatt, a másik slotban pedig cserélgettem a másik három kártyát. Így, ha kártyánként havonta egyszer vásároltam meg a 9Ft/perc csomagot, nem ugrott feljebb a megvásárolandó percek mennyisége. Hozzá kell tennem, hogy nagyjából csak családon belül telefonálok, így nem okozott gondot, hogy hetente másik számról tárcsáztam. -
4Grider
félisten
-
Beniii06
addikt
válasz
cooi11 #54724 üzenetére
ezt láttad már?
Nekem is újdonság ez a 5ft/perc hálón belül, eddig a 9ft/perc volt hálón belül, de ez mostmár minden irányba működik. Régebben olyat olvastam, hogy a 9ft/perc nem olyan mint a T-nél, eddig csomagba wlőre ki kellett fizetni x összeget és ha azt lebeszélted egy hét alatt akkor jött ki a 9ft/perc. De ha ez változott akkor kártyásként megérheti áthordozni ha hívásra többet használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest