- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"Belföldi más hátlózatba irányuló percek felhasználhatóak az 1-es roaming zónán (EU) belüli hívásokra normál felhasználás mellett"
Na ilyesmire gondoltam, hogy EU-ban felhasználható. Bár én ugye a telekomnál vagyok és ott a csomagomat az EU-ban a hazaival azonos feltételek mellett használom. Azt hiszem. (?)
-
-
-
-
radio100jozs
őstag
Ha legalább meghazudtolod magadat, akkor ne súlyosbíts a helyzetedet :-)
"...csak westel és pannon volt, ilyen 100+ forintos percdíjakkal, és az előfizetési díjban semmi lebeszélhetőség nem volt, csak 10 (vagy 20?) SMS."
Szóval elsőnek állítod, hogy a Pannonnál nem volt, utána meg írod, hogy neked Westeled volt, mikor én írom, hogy a Pannonnál volt.
-
Cyberbeni
addikt
Kb annyi lenne, mint függetlenül újonnan.
Legalábbis annyiért nincs olyan csomag, amire lehet hűséget is vállalni az egyel olcsóbbal (7690 havonta) meg a függetlenül 150k Ft 6S 32GB 166k-ért lehet a tied
A 13690-es csomagban már csak 121k, azzal már esetleg megéri nem függetlent venni
-
Ilyen csomagom volt nekem is. A maga idejében megfizethető volt. Annak ellenére hogy az akkori 2000 Ft ma ér mennyit is, szerintem olyan 10e Ft-ot, ma már akkor se lenne elfogadható egy ilyen csomag ha továbbra is csak 2000 Ft volna. Akkor viszont olcsónak számított. És akkor ehhez a csomaghoz igen jelentős kedvezménnyel vettünk telefont. Akkoriban sokkal nagyobb kedvezményt adtak a készülékárból havidíjas esetén mint ma.
-
nyisziati
veterán
Hát bocs, de a Vodafone semennyire se csapott szét köztük, hanem simán beállt a sorba.
'99 óta van kártyám tőlük, az első Vodaflex tarifás volt. Csúcsidőben 125 Ft/perc...
Ja és voltak olyan szemetek, hogy a havidíjat 1500 Ft-tal reklámozták, csak sehol nem írták oda, hogy a második évtől ez 2100 lesz... -
Somatom
veterán
Sztem Te értettél félre. Direkt emiatt hoztam külföldi példát. Gondolom, azt nem kell ecsetelnem, hogy az AldiTalk hol helyezkedik el a kinti palettán. Ha a Telenor reklámozott ajánlatához hasonlítunk, akkor konvertálnunk kell. Az 1850Ft szűken 11 Euró. Naponta. Vagyis, 350MB -ot kapok hetente 77 Euróért, szemben egy közértben vásárolt, feltöltős kártyához rendelhető 500MB -ért fizetett 5 Euróval. Te ezt minek neveznéd? Lenne pofád reklámozni?
-
Somatom
veterán
"Hogy a voda mit sorol "hazai" kategóriába, az az ő dolga."
Ezt én másképp látom. Lehet itt kartellezni, de ha túl nagyok a hálók, akkor előbb-utóbb kevés lesz a hal, és akkor a halászok mégis kénytelenek lesznek rivalizálni. Ha nem lett volna a Voda, meg a Telekom, akkor nem lettek volna Hello Data csomagok sem. Ez az egész egy nagy tányér genny. Ha meglököd az egyik oldalon, akkor kilöttyen a másikon. Ezért nem mindegy, hogy mit, hogyan csinál a két másik.
-
Somatom
veterán
Igen, rémlik. A Vodás kollégák vmiért mégis EU -s (vagyis, hazai) tarifával neteznek Svájcban. A feltöltős AldiTalk kártyámhoz viszont valóban feláras opció a svájci net. 500MB/hét = 5 Euró.
Nem a Telenoros feláron buktam ki, hanem a mértékén, ami sztem valahova a pofátlanság, és a szabad rablás közé esik. A hozzá tartozó duma pedig a "bicskanyitogató szlogen" tipikus esete. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest