Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsupyro

    tag

    Sziasztok. Leirom röviden a kálváriámat hátha valaki tud segíteni.
    1 hónapja előfizettem a Mytv-re hogy majd otthon android tvboxon keresztül tudom nézni, de sajnos nem működött, bármilyen eszközzel csatlakoztam az alkalmazás ismeretlen hibát írt ki.. Mobilinternettel hibátlanul működik.. Kipróbáltam edasanyáméknál, ahol ugyan az az internet szolgáltató csak másik a router, ott is működik hibátlanul.. Azt hittem a routeremmel van gond, reseteltem, frissítettem, új romot tettem fel de sajnos nem lett jó... Lehoztam edasanyámek routerét, beállitottam és láss csodát akkor sem lett jó, a hiba ugyan az..
    Elmentem az internet szolgáltatómhoz ahol azt mondták nem az ő hibájuk, az ip címemmel van valami gond, írnak a Telenornak, várjak türelmesen... 1 hét múlva újra elmentem és azt mondták hogy mivel új optikai netem van, új ip címmel, ami 77...kezdetű,mert ők külföldről veszik a netet, a Telenornál pedig van valami "statikus geofilter szűrő", amit a Telenornak kell levennie, náluk erdeklődjek, ők nem tudnak mit tenni... Különben a mytv online felületén ki is írja a hibát, hogy "a szolgáltatás csak Magyarországon vehető igénybe"... Felhívtam a Telenor ügyfél szolgálatot, ahol nagy nehezen megértették a problémát, és válaszul azt kaptam hogy ezt a szűrést a Telenor nem tudja levenni, mivel a szolgáltatóm külföldi szerverről biztosítja nekem a netet ez az ő hibájuk...
    Most akkor mi tévő legyek, az internet szolgáltatóm Magyarországi székhelyű, én Magyarországon vagyok és nem tudok igénybe venni egy szolgáltatást mert az ip cimem alapján külföldi vagyok.. Egyik a másikra mutogat... Mit lehet tenni ilyenkor?? Ti mit tennétek??

Új hozzászólás Aktív témák