- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
StarKiller89
senior tag
amúgy miért nem lehet ennél a remek cégnél személyesen telefont rendelni? elég nagy város egyik telenor üzletében sincs s8, mire felteszem a kérdést, hogy lehet-e rendelni és ha megjön akkor jövök érte a válasz nem... ennek mi értelme?
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
darvinya
titán
Hogy járhat le egyenlegem felhasználása 45 nap múlva, mikor havonta töltök rá?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #46059 üzenetére
Áprilisban.
S mint írtam havonta töltöm fel.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
Nálatok nem fagy le pár mp-re ha chromból indítjátok a mytv oldalt és a műsorokhoz léptek? Tehát ha böngészőből indítjátok?
Elég lassan reagál, akadozik stb.. Egyébként megy csak lassú az oldal.
Mind a chrome és az explorer is.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #46061 üzenetére
Számolhatod.
Csak érdekelne hogyan lett 90 napból 45 nap, mikor 90−30 nálam még mindig 60.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
(#46062) erre valaki?
-
azbest
félisten
válasz castiels #46062 üzenetére
a csatornalista mocskosul lassú... böngésző oldalon rakja össze a dinamikus tartalmat, picit túltolták a fejlesztő srácok Vagy inkább az, hogy 50 valahány csatornánál már kicsit sokat kell dolgoznia a kódnak.
Nekem a webesen egyébként az hiányozna, hogy ott nincs külön "elérhető csatornáid" rész. Pl telefonon sincs az appban, de tablet nézetben van.
(#46067) Viktor0610
mondjuk lehet pécén nézné[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
sanyie70
tag
Sziasztok. A mychat csomagnál mikor van az időszak vége? Megrendeléstől számol 30 napot vagy megvan mondjuk minden hónap 10-én? Szeretnék előfizetésről váltani, csak nem akarok belefutni olyanba, hogy pár napért egész hónapot levonjon.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #46067 üzenetére
PC -n Android (RemixOS) és azon futtatni a MyTV -t?
-
MODERÁTOR
-
sanyie70
tag
válasz Viktor0610 #46071 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ.
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy S8-at, de ha hétvégén még is úgy döntenék,hogy a S8+ lenne jó, akkor futárral kell visszaküldeni, vagy belehet vinni a Telenor kirendeltségre is, és ott leadni? És egy másik, hogy ha le lehet adni üzletbe, akkor ott elhozhatok egy S8+? Még annyit, hogy most a S8at, már online kifizettem a első részletet, ezt amikor leadom, ott adják vissza, vagy a számlára utalják vissza?
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Érdekes cikk, avagy miként fogyatkozik látványosan a Telenor előfizetői tábora.
Amúgy itt jegyzem meg, hogy a Telekomnál is történt valami, mert elpárolgott több kint 200 ezer előfizető az utóbbi időben, és már 5 milliót sem éri el az ügyfélszám. Viszont a Telenor meg lassan a 3 milliót sem éri el.
Jó lenne a Voda számait is megtudni, hogy ott mi a helyzet.
Amúgy szerintem a nagyobb érvágás, mármint előfizetői szám fogyás nyáron várható, mikor letörölnek szerintem több százezer feltöltős kártyát, akik nem fognak adategyeztetni.
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #46075 üzenetére
AZ NMHH oldalán utoljára 2014 június hónapról készült mobilpiaci havi gyorsjelentés, akkor ezek voltak a hivatalos számok:
Telekom 5.403.055
Telenor 3.517.410
Vodafone 2.619.593Ehhez képest a Telekom ma már nincs 5 millió, a Telenor meg lassan eléri a 3 milliót. A Voda meg nem érhette el a 3 milliót, mert akkor gondolom ezt nagy show-al megfűszerezve közzé tették volna.
-
MODERÁTOR
-
krystman
őstag
Köszönöm a válaszokat! És ha kifizettem online már a kezdőrészletet online, ezt visszautálják , vagy a havidíjjal kapom vissza?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Érdekes szituba keveredtem ma a Telenorral. Vettem egy új telót. A régi mikro SIM -es, az új meg nano. Felhívtam a 1220 -at, hogy mikor cseréltem SIM -et. 2015 január, és azt mondta a hölgy, hogy ingyenes lesz a csere. Elmentem egy partnerüzletbe, ahol közölte a hölgy, hogy ez új típusú SIM, amit idő alapon nem cserélnek díjmentesen. Vagy 3800Ft, vagy levágja. Király! Akkor vágjunk, mert ha mindenképpen fizetnem kell a cseréért, akkor tök mindegy, hogy vágott, vagy nem vágott a kártya. A másik slotban egy német Aldi "közértes" kártyát használok, amit símán kipattintottam nanora a mikros keretéből.
Az egy dolog, hogy sztem ez a Telenoros hozzáállás szégyen. De, jobban belegondolva, sztem a szolgáltatónak kutya kötelessége lenne olyan kártyát biztosítani, ami minden olyan készülékben használható, amelyet forgalmaz. Ha nem képes ezt kipattintható kártyával biztosítani, akkor minden külön feltétel és hókuszpókusz nélkül kéne cserélnie, sűrű bocsánatkérések közepette, amiért az ügyféltől időt és energiát rabolt el a kőkorszaki techológiája miatt.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #79335424 #46081 üzenetére
feltöltőkártya gondolom , nem előfizetéses , nekem is ezt lépték, az előfizust szó nélkül cserélték
na ja más szolgáltató (t.kom ) kipattintóst ad itthon is(#46082) zeon.hu
ez sem működik mindenhol sajna ,ügyintéző függő
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
törölt tag
A trükköket én is ismerem, de pont ezért kérdeztem rá az ügyfélszolgálatnál. Ha azt mondták volna, hogy nem cserélik díjmentesen, akkor talán elszórakoztam volna vele. De, amikor már elmentem az üzletbe, kivártam a soromat, és ott álltam a pultnál, akkor semmi kedvem sem volt ahhoz, hogy még köröket fussak az ügyben. Sztem ez az egész kártyamizéria maximálisan a Telenor hibája.
-
TomPack
őstag
Én speckó SIM-kártya és havidíj nélkül fizetek NFC-s mobillal. A gránitbanknak a mobilappja kell hozzá, semmi más hókuszpókusz. Nincs semmi plussz havidíja sem, sőt egyáltalán nincs havidíja a számlacsomagnak. A vásárlások ingyenesek, a kp felvételért és az utalások után von le X-százalékot, ami havonta nekem egy kávé árát jelenti. SMS-t nem kértem az plussz összeg lenne, mert az app úgyis jelez a tranzakciókról, és postán sem küldenek semmit. Teljesen ingyen van minden. Ja nem, az éves kártyadíj az 4 ezer valamennyi, mert kaptam egy rendes paypassos kártyát is.
Nem értem hogyan akar ezzel labdába rúgni a Telenor! -
krystman
őstag
válasz Viktor0610 #46080 üzenetére
Köszi! És ha a kirendeltségre viszem be, akkor ott le is sztornózzák, vagy akkor is neten utalják vissza?
-
MODERÁTOR
-
Arcképgyáros
Interneten lehet adategyeztetni?
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #46092 üzenetére
, délelőtt ezt az oldalt még nem találtam. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #46095 üzenetére
Reméljük birni fogja majd a rendszer.
Ahogy olvasom okmányszintű ellenőrzés van,ezért figyelni kell hogy minden adatot úgy kell pontosan megadni ahogy az okmányban van.
Persze én még várok vele pár napot
-
ACE-
addikt
válasz aprokaroka87 #46096 üzenetére
Azért az ember általában pontosan emlékszik a saját, anyja nevére, születési idejére és helyére...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Batib
őstag
Sziasztok!
Online rendeltem SIM kártyát. Beleraktam a teloba, kérte a PIN-t, majd azt írja az aktiválás sikertelen.Van még vmi dolgom, vagy várjak így bekapcsolt telóval? Vagy mi a teendőm?
Köszi!Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest