- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Szevam #19720 üzenetére
Javasolni akartam, hogy vegyél bele gyárit, az biztosan tökéletes lesz, de most néztem az Optiformnál, 19K pénz...
Az ebayon 2500-tól indul, ezek alapján valami 4-5000 Ft-osat néznék, az már biztosan nem a leggagyibb. De azért töltsd meg párszor az eredetit, teszteld mit bír, mielőtt élesben használnád. Szerintem egy napot vagy 200-250 expót még átlagosnál gatyább állapotban is bírnia kell.
-
válasz
Szevam #19720 üzenetére
OK, ha tapasztalatilag ilyen gyorsan merül, akkor ott tényleg valami gebasz lehet.
Amikor én tavaly megvettem a D40-t, az akksi már külsőleg is elég leharcolt állapotban volt - de ha a képek feltöltése után nem felejtem este bekapcsolva az USB porton, akkor még így is többet kibír, mint pártucat kép.
-
válasz
Szevam #19712 üzenetére
Nem értem... akksi nélkül adnák a D80-at, vagy mire fel ez a ráparázás?
OK - ha sokat használnád majd a vázmotoros AF-t, akkor az nyilván gyorsabban meríti, vagy ha hetekre kimész a vadonba, akkor szintén fontos lehet ez is. De főleg kezdőként én nem izgulnék különösebben a témán.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Szevam #19650 üzenetére
imo belül szürt fénynél nemnormális.
Ami D80at meg több Nikont kisért főleg korai FWk esetén az a nagy dinamikatartományos képeknél előforduló inkonzisztens MATRIX fénymérés. Anno én átáltam spot/cwre de új FWvel már csak simán rossz és nem katasztrófális.
Én anno idegbajt kaptam tőle leírtam ide azt megkaptam Parcitól, hogy nem tudom használni...Sokan értekeznek róla itt a fotózás Chuck Norrisa.... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hegesztés topic
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest